Att göra i Stockholm - aktiviteter & upplevelser

Här hittar du upplevelser som går att boka i rikets huvudstad – Stockholm. Även om du inte själv bor i Stockholm finns det inget som hindrar dig från att boka en upplevelse i Stockholm. Du kan även passa på att boka in en upplevelse i samband med att du ska semestra eller ta en weekendresa till staden.

Upplevelser i Stockholm finns dels som ”turist-upplevelser” där man får se olika delar av staden som spökvandring i Gamla Stan, takvandring i där man vandrar omkring och spanar ut över takåsarna eller åker ut i Stockholms skärgård.

Boka upplevelser i Stockholm

Visar 1–16 av 268 resultat

Vad finns det att göra i Stockholm?

Det finns även många kulinariska upplevelser i Stockholm tack vare det stora utbudet av restauranger och pubar. Du kan både gå på både ölprovning, whiskyprovning och champagneprovning i huvudstaden eller varför inte gå på lyxrestaurang. En perfekt upplevelse som man både kan gå på med sin partner eller en vän.

Att flyga helikopter över stan, ta en spaweekend på ett lyxigt hotell, gå på stadsvandring, åka på båttur i skärgården förslag på riktigt populära aktiviteter i Stockholm.