Att göra i Stockholm - aktiviteter & upplevelser

Här hittar du upplevelser som går att boka i rikets huvudstad – Stockholm. Även om du inte själv bor i Stockholm finns det inget som hindrar dig från att boka en upplevelse i Stockholm. På så sätt får du en kul, spännande, välsmakande eller actionfylld aktivitet på semestern eller weekendresan.

Upplevelser i Stockholm finns dels som ”turist-upplevelser” där man får se olika delar av staden som spökvandring i Gamla Stan, takvandring där man vandrar omkring och spanar ut över takåsarna eller åker ut i Stockholms vackra skärgård. Just nu finns det 792 st upplevelser som går att boka i Stockholm.

I Stockholm går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: Afternoon teaAmaroneprovningAnsiktsbehandlingAvsmakningsmenyBaka polkagrisarBakningskursBarberareBesöka SlottBiobesökBli sminkadBo i IglooBowlingBrunchBrunchkryssningBryggerivisningBubbelprovningBubble ballBumperballBungy JumpChampagneprovningChokladkursChokladmassageChokladprovningCognacsprovningDanskurs Visa alla upplevelser

Boka upplevelser i Stockholm

Visar 1–28 av 792 hittade upplevelser

Stort utbud av upplevelser i Stockholm

Är det någon svensk stad det går att uppleva mycket i så är det Stockholm. Staden har en arkitektur i världsklass med många gamla välbevarande historiska byggnader (Stockholms slott, Kungliga Dramaten, Nordiska museet, Stockholms stadshus) såväl som nya innovativa byggnadsprojekt.

Det finns många kulinariska upplevelser i Stockholm tack vare det stora utbudet av restauranger och pubar. Du kan både gå på både ölprovning, whiskyprovning och champagneprovning i huvudstaden eller varför inte gå på lyxrestaurang och testa en avsmakningsmeny. En perfekt upplevelse som man både kan gå på med sin partner eller en vän.

Vill man gå på en mer unik provsmakning är Stockholm rätt stad. Ölprovningar och vinprovningar finns på flera ställen runt om i Sverige, men vill man testa något mer spännande och innovativt – som en kombinerad snus- & vinprovning, rom- och chokladprovning eller ostron & champagneprovning – är det i Stockholm man ska leta.

Inom kultur går det både att boka in teaterkväll, biobesök, stand up och improvisationsteater i Stockholm. Kulturutbudet är stort i huvudstaden.

Upplevelse Stockholm – Aktiviteter och platser att besöka

För att uppleva Stockholms historia rekommenderas upplevelser i Gamla Stan, bland kullerstensgränderna finns medeltida källarvalv, anrika pubar och restauranger. Flera ölprovningar i Stockholm anordnas i Gamla Stan då pubutbudet är stort.

Södermalm får anses vara det mest hippa området i Stockholm, här finns shopping, nöjesliv, spännande mat i food courts och genuina gamla kvarter.

Vill man uppleva djur och natur rekommenderas en tur ut till Djurgården och Skansen. Djurgården är en ö och för att ta sig dit kan man ta antingen ta Djurgårdsfärgan från Slussen eller ta sig landvägen via bron från Strandvägen/Narvavägen. På Djurgården ligger väldigt många museeum – Här finns bland annat Vasamusset, Nordiska museet, Spritmuseum, Abba-museet och Vikingamuseet. Djurparken Skansen är också värd ett besök – får finns både djur och historia på ett och samma ställe.

Upplevelser Stockholm för två – lista

  • Att flyga helikopter eller luftballong över Stockholm och Stockholms skärgård är en häftig och minnesvärd upplevelse för två personer.
  • Ta en spaweekend på ett lyxigt hotell med frukostbuffé
  • Gå på stadsvandring i Gamla Stan, dramatiserad spökvandring eller takvandring
  • Åka båttur ut i Stockholms skärgård med RIB-båt
  • För mer action går det att hoppa fallskärm i Stockholm
  • Stand up med middag för två på Comedy Club
  • Öl-, whisky eller champagneprovning
  • Besök på mikrobryggeri
  • Spadag eller spaweekend på Sturebadet eller annan spaanläggning
  • Brunch med bubbel för två

Läs mer om alla upplevelser i Stockholm: