Åk stridsbåt

Åk med försvarets Stridsbåt 90 ut i skärgården i denna fartfyllda upplevelse. Stridsbåt 90 har tagits fram av den svenska Försvarsmakten för att snabbt kunna transportera manskap vid grunda vatten i bland annat skärgården. Motorn är på hela 1 000 hästkrafter och når topphastigheter på runt 45 knop. Här kan du boka upplevelser där du får åka med i stridsbåt med eller utan helikoptertur.

Alla upplevelser inom åk stridsbåt

Filtrera på stad: Stockholm Gålö

Hittade 5 st upplevelser

Pris945 - 4 995 kr
Senaste nyhetenÅk motortorpedbåt (2022-04-06)
Mest REAStridsbåt (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenStridsbåtsightseeing (945 kr)
Dyraste upplevelsenÅk motortorpedbåt (4.995 kr)

Stridsbåt 90 är en av de mest imponerande båtarna i den svenska Försvarsmaktens flotta. Den har designats specifikt för att kunna manövrera snabbt i skärgårdens grunda vatten. Med en motor som levererar hela 1 000 hästkrafter kan båten nå topphastigheter på cirka 45 knop. Detta gör den till en av de snabbaste båtarna i sitt slag.

Upplevelsen av att åka i en Stridsbåt 90 är verkligen något utöver det vanliga. Förutom den adrenalinfyllda farten får du också uppleva den svenska skärgårdens skönhet på ett helt nytt sätt. En av de mest populära upplevelserna är en tur till en topphemlig militäranläggning som byggdes under kalla kriget för att skydda Sverige mot en potentiell invasion från Sovjetunionen.

Det finns flera olika typer av stridsbåt-upplevelser att välja mellan. Vissa fokuserar enbart på själva båtfärden, medan andra kombinerar det med andra aktiviteter som till exempel en helikoptertur. Oavsett vilken upplevelse du väljer kan du vara säker på att det kommer att bli ett minne för livet.