Att göra i Karlstad - aktiviteter & upplevelser

Karlstad ligger i Värmland och är Sveriges befolkningsmässigt 20:e största stad. Staden är belägen precis norr om Vänern och ligger nära städer som Arvika, Karlskoga och Kristinehamn.

I Karlstad går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: AnsiktsbehandlingBesöka SlottBiobesökBowlingBubbelprovningChampagneprovningChokladmassageFamiljeupplevelserFlyga flygplanGolfsimulatorHelkroppsmassageKajakturKrogshowMöhippa aktiviteterNaturupplevelserOst & VinprovningOst & ÖlprovningOstprovningProva SUPProva dykningProva på YogaProva på bågskytteProva på golfProva på löpningRomantiska upplevelser Visa alla upplevelser

Boka upplevelser i Karlstad

Visar 1–28 av 64 hittade upplevelser

Aktiviteter och upplevelser i Karlstad

I Karlstad finns upplevelser som öl- och ostprovning, romprovning och andra mat- och dryckesprovningar. Det går även att boka in gevär- och pistolskytte samt att få provköra Ferrari och Lamborghini.

Närheten till Vänern och skogsområden gör att det i Karlstad går att göra aktiviteter som att paddla kajak, fiska, besöka golfklubben eller spela padel. Besöker man Lillskogen kan barnen få klappa djur. För sightseeing rekommenderas en tur med Rundturståget Conrad Höök.

Läs mer om alla upplevelser i Karlstad: