Paramotor

Upplev frihetskänslan av att glida runt högt över marken i en paramotor. Tillsammans med en instruktör glider ni fram över landskapet på upp till 1 200 meters höjd. En upplevelse som både är spännande, vacker och mycket minnesvärd. Paramotor är som tandemskärmflyg fast med motor så att man både kan få mer fart samt bromsa.

Paramotor är en fantastisk upplevelse som kombinerar spänningen av flygning med skönheten i naturen. Med vinden mot ansiktet och himlen som din motorväg får du chansen att sväva högt upp i det blå och njuta av en oslagbar utsikt över svenska landskap. Denna adrenalinfyllda och slående vackra upplevelse låter dig flyga säkert tillsammans med en erfaren instruktör och uppleva en frihetskänsla som är omöjlig att känna på marken.

Jämför pris på att flyga fallskärm med motor

Filtrera på stad: Växjö Enköping Kalmar Sala Öland

Hittade 3 st upplevelser

Pris1 271 - 1 695 kr
Senaste nyhetenFlyg paramotor (2024-06-05)
Mest REAParamotor (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenFlyg paramotor (1.271 kr)
Dyraste upplevelsenTandemflyg med paramotor (1.695 kr)

Fallskärm med motor

När man tänker på en paramotor kan man föreställa sig en fallskärm kombinerad med en motor. Detta unika flygfordon även känd som en ”motoriserad fallskärm” ger dig möjligheten att starta från marken och stiga upp till höjder mellan 300 och 1200 meter. Till skillnad från traditionell fallskärmshoppning där du behöver ett flygplan för att nå önskad höjd låter paramotorn dig lyfta direkt från marken med hjälp av dess inbyggda motor.

Detta ger en unik frihet att utforska himlen, sväva över landskapet och uppleva flygning på ett helt nytt sätt. Oavsett om du vill känna på lugnet i luften eller få lite extra kittel i magen erbjuder paramotorflygning en upplevelse som passar alla äventyrslystna själar.