Bli sminkad

Vid en makeover har du möjligheten att bli sminkad och stylad av en professionell makeup-artist. Du kan bli sminkad som en kändis, bli festfin till bröllop eller annan högtid. Ett team med riktigt proffsiga make up-artister som är redo att ta hand om dig och ta fram din naturliga skönhet med färger som passar just dig.

En makeover eller make up-kurs går att boka båda i Stockholm, Göteborg och Malmö men vi samarbetar även med studios så att du kan boka sminkning i städer som Farsta & Örebro

Jämför priser på make up-kurser och makeover. Genom följande samarbetspartners kan du boka att bli sminkad eller själv få lära dig make up och smink som passar just dig.

Alla upplevelser inom bli sminkad

Filtrera på stad: Stockholm Västerås Örebro Huddinge

Hittade 12 st upplevelser

Pris275 - 2 520 kr
Senaste nyhetenModellfotografering Lyx (2024-01-05)
Mest REAModell för en Dag (50 % rabatt)
Billigaste upplevelsenModell för en Dag (275 kr)
Dyraste upplevelsenKurs i bröllopssminkning (2.520 kr)

Så går en sminkning & make over till

Dina naturliga skönhet framhävs vid en makeover och sminkning med färger, skuggor och linjer och du får själv välja hur du vill att din look ska bli. När din makeover är klar blir du ofta även visad och kan välja produkter till ett visst värde som du får med dig hem så att du kan återskapa looken helt själv.

  • Bli sminkad proffsigt inför fest, fotografering eller bröllop
  • Lär dig sminka med en make up-kurs
  • Få hjälp med makeup & styling av professionella makeup-artister

Bli sminkad i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Ovan kan du boka in att bli sminkad i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Det är perfekt inför en större festlighet (som nyår, bröllop och liknande) eller för att få mer inspiration och idéer kring hur du kan sminka dig och bli stylad.

En makeup eller makeover anpassas alltid utifrån dig – din hudton, hårfärg, ansiktsform, favoritfärger m.m. Har du valt en make up-kurs som upplevelse får du lära dig hur du använder dig av personligt anpassad mascara, puder, highlighter, ögonskugga, läppstift, foundation m.m.

Även vid upplevelsen ”Modell för en dag” bli man sminkad som inför en proffsfotografering. Ett helt team med makeup-artister hjälper dig att ta fram snygga modebilder. Beroende på upplevelsens omfattning får du antingen med dig ett antal bilder från fotograferingen efteråt eller så kan du välja till att köpa (om du vill).

Vid en ansiktsbehandling får du inte bara sminkning och makeup utan blir även behandlad med djuprengörande ämnen som rengör och gör din hud friskare och piggare.

Olika tekniker som elektroterapi, brynformning och ansiktsmask kan användas. Det är både avkopplande och får dig att skina efteråt.