Privat Spa avdelning

Det finns faktiskt möjligheten att hyra en helt egen privat relaxavdelning för total avkoppling. Du, och din väninna, kompis eller partner, får då hela spa avdelningen för er själva. I en värld som ständigt rusar framåt där varje minut räknas och stressen ofta ligger på lur finns det inget som slår känslan av att stiga in i en privat spa-avdelning. Här kan du/ni verkligen koppla av, få återhämtning och stunder av ren lyx.

På en privat spa-avdelning erbjuds du en exklusiv upplevelse som är skräddarsydd för ditt välbefinnande. Tänk dig att du och ditt sällskap har hela spa-avdelningen för er själva. Inga köer, inga störningar, bara ren avkoppling i en lugn och avslappnande miljö.

Alla upplevelser inom privat spa avdelning

Hittade 3 st upplevelser

Pris713 - 1 895 kr
Senaste nyhetenPrivat relaxavdelning för två (2024-01-03)
Mest REAHyr en Relaxavdelning (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenHyr en Relaxavdelning (713 kr)
Dyraste upplevelsenPrivat relax och massage för två (1.895 kr)

Vad kan man få tillgång till på en privat spa-avdelning?

Här är lite exempel på sådant som är vanligt förkommande:

  • Varmvattenbassänger – Låt kroppen sjunka ner i en varmvattenbassän, där vattnets värme tränger in i musklerna och ger en djup avslappning.
  • Ångbastu – Andas in den varma, fuktiga ångan och låt den rena både kropp och själ. Perfekt för att öppna upp porerna och rensa ut slaggprodukter.
  • Kallvattenkälla – För den modige! Efter en het bastu, ta ett dopp i kallvattenkällan för att strama upp huden och boosta cirkulationen.
  • Relaxavdelning – Efter dina behandlingar, luta dig tillbaka i en loungestol, kanske med en bok i handen eller bara stänga ögonen och drömma dig bort.