Solterapi & Ljusterapi

Solterapi är en kombination av avkoppling tillsammans med ljusbehandlingens välgörande effekter. På Boka-Upplevelse kan du hitta flera alternativ för att boka in en session med denna speciella form av ljusterapi.

Ljusterapi, som är kärnan i solterapi, har visat sig ha många hälsofördelar. Det kan hjälpa till att förbättra humöret, öka energinivåerna och förbättra sömnkvaliteten. Särskilt under de mörkare månaderna kan en session med solterapi vara precis det lyft man behöver för att hantera höst- och vintertröttheten som kommer smygandes.

Alla upplevelser inom solterapi & ljusterapi

Filtrera på stad: Göteborg Västerås Eskilstuna

Hittade 4 st upplevelser

Pris255 - 595 kr
Senaste nyhetenSolterapi & relax (2024-04-22)
Mest REALjusterapi (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenLjusterapi (255 kr)
Dyraste upplevelsenStrandrelax för två (595 kr)

Så bokar du in en ljusterapi

I Eskilstuna erbjuds en upplevelse som heter ”Solterapi & relax – Familj”, där du får chansen att uppleva känslan av sommar och strand mitt i vintern. Här kan du sätta dig bekvämt i en relaxstol på en inomhussandstrand och låta kropp och sinne vitaliseras av ljusterapins positiva effekter. Det är en perfekt paus från vardagens stress och ger en känsla av att vara på en riktig strand trots att du är inomhus.

För dem som befinner sig i Västerås finns det även alternativ. ”Strandrelax för två” låter dig och en vän njuta av inomhussolning tillsammans. Det är en underbar möjlighet att dela en avkopplande stund med någon du tycker om. Om du föredrar att uppleva solterapin på egen hand finns det också en enskild session tillgänglig.