Spa & Spahotell

På ett spahotell får du både nyttja spa-anläggningen, sova gott på hotell, få tillgång till frukostbuffé och middag i hotellets restaurang. På ett spahotell är det avkoppling och relax som gäller. I en värld som ständigt rusar framåt, där dagarna kan kännas som en oändlig ström av måsten, erbjuder spa-upplevelser en välkommen paus. En stund där tiden tycks stanna upp, och allt handlar om dig. På Boka Upplevelse har vi samlat de bästa spa-upplevelserna som Sverige har att erbjuda, skapade för att ge dig en djup känsla av avkoppling, förnyelse och harmoni.

Varje spa-resort och behandling i vårt utbud har valts ut för att garantera en upplevelse av högsta kvalitet. Här kan du sjunka ner i varma källor med utsikt över storslagna landskap, låta professionella terapeuter förvandla din hud med närande behandlingar, eller bara drömma dig bort i en ångbastu med doft av eukalyptus. Spa-upplevelser finns över hela Sverige – allt från storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö till små lantliga order och kuststäder som Brastad, Kosta och Smögen.

Alla upplevelser inom spa & spahotell

Visar 1–28 av 121 hittade upplevelser

Pris125 - 7 995 kr
Senaste nyhetenGränsö Slott Hotel & Spa (2024-07-12)
Mest REASpabehandling (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenAvkopplande Pool Club på The Steam Hotel (125 kr)
Dyraste upplevelsenYasuragi (7.995 kr)

Erbjudanden på spa & spahotell i Sverige

Här hittar du ALLA spa-erbjudanden som går att boka online, både dagspa och spaweekend med övernattning. Du kan filtrera på städer och jämföra priser. Våra spa-upplevelser som du kan boka via sajten är egentligen mer än bara behandlingar. De är en inbjudan att återupptäcka dig själv, att lyssna inåt och ge kropp och själ den omsorg de förtjänar. Många av spa-anläggningarna erbjuder även gastronomiska upplevelser, där du kan njuta av välbalanserade måltider som kompletterar din spa-dag.

Oavsett om du söker en helgretreat, en dag av total avkoppling eller en speciell behandling för att skämma bort dig själv eller någon du håller kär, har vi något för dig. Utforska vårt utbud av spa-upplevelser och boka din väg till förnyelse och välbefinnande idag. I vår stressade vardag är det viktigare än någonsin att ta en paus, andas ut och bara vara.

Utöver att spa-upplevelsen är något att unna sig själv är det också en uppskattad present att ge bort till mamma och pappa, som bröllopspresent, till en väninna eller till sin äkta hälft.