Minimoto & Minimotorcykel

Minimoto är små kopior av roadracingens motorcyklar. Låt dig inte luras av storleken – med de kraftfulla motorerna, som minimoton är utrustad med, kan den komma upp i höga hastigheter. En annorlunda fartupplevelse som verkligen sätter balansen på prov. Prova och upplev adrenalinkicken när din minimotorcykel ligger lågt i kurvorna.

Alla upplevelser inom minimoto & minimotorcykel

Filtrera på stad: Stockholm Visby Märsta Gotland

Hittade 4 st upplevelser

Pris1 125 - 2 995 kr
Senaste nyhetenOffroadtur på CAKE med SkojpHoj (2022-07-15)
Mest REAProva på Enduro (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenProva på Enduro (1.125 kr)
Dyraste upplevelsenOffroadtur på CAKE med SkojpHoj (2.995 kr)

Så går det till att köra minimotor & minimotorcykel

Före start får du all utrustning som behövs – det provas ut hjälm, och du får handskar och skyddsoverall som ger ett bra skydd ute på banan. Efter genomgång av regler och professionell kurvteknik är det dags för start!

För att köra minimoto/minimotorcykel bör du ha vana från att moped eller MC. Detta eftersom minimotorcykeln ofta har manuell växling vilket kräver erfarenhet. Att lära sig växla en tvåhjulig MC är inget man lär sig på plats, dels blir det farligare att köra och dels blir det en tråkigare upplevelse.

Ett exempel på mini-motorcykel som man kan få prova är Mini-Supermotard, en fyrväxlad mini MC med en 120 cc motor (slagvolym).

Prova på att köra motorcykel / MC

Det finns även upplevelser som låter dig prova att köra motorcykel – en spännande upplevelse både för dig som funderar på att skaffa MC och motorcykelkort såväl för dig som bara vill prova på att känna frihetskänslan som en motorcykelupplevelse innebär. Att köra motorcykel i terräng som tävlingsform kallas för enduro.