Treehotel

Treehotel är unika och häftiga hus uppe bland träden som erbjuder övernattning med naturen alldeles inpå. Rummen i trädhotellet är modernt utrustade och är framtagna av arkitekter så att de har en hög komfort trots att de är placerade ovan mark.

Boka övernattning i treehotel

Filtrera på stad: Vetlanda Odense Holsbybrunn

Hittade 3 st upplevelser

Pris5 995 - 7 400 kr
Senaste nyhetenNaturnära retreat i träkoja (2023-12-11)
Billigaste upplevelsenNaturnära retreat i träkoja (5.995 kr)
Dyraste upplevelsenTrakt Forest Hotel (7.400 kr)

Treehotel i Sverige

I Sverige finns det några olika treehotels som går att boka övernattning i. Det mest kända är kanske det i Harads utanför Boden i Norrbotten. Tree Hotel i Harads har alla moderna bekvämligheter som gratis wifi, inkluderad frukost, luftkonditionering och restaurang i närheten.

Trädhotellen har olika teman och design, det finns dels Bird’s nest som är designat som ett fågelbo, The Ufo som då givetvis är designat som ett flygande tefat som svävar mellan träden, The Mirrorcube som med sina spegelväggar gör att det smälter in bland träden och nästan blir osynligt.

The Blue Cone är ett mer traditionellt minimalistiskt trädhus som även har ramp och stor toalett för att det även ska passa personer med rörelsehinder. The Cabin är ett rum med spektakulär utsikt över Luleälven, detta rum bokas ofta av par som vill komma iväg på en romantisk getaway och har balkong, centralt placerad säng där man ser utsikten ifrån och stora fönster.

Flera av rummen på Treehotel i Harads har en magnifik utsikt över Luleälven som rinner förbi i närheten.