Camp Järvsö

Camp Järvsö är inte bara ett resmål – det är en upplevelse. Här kan du vakna upp till ljudet av fåglar som kvittrar, ta en morgonpromenad genom dimmiga skogar och kanske till och med stöta på några av områdets vilda invånare. Från älgar som majestätiskt vandrar genom skogen till rävar som smyger i skymningen, är detta en plats där naturen ständigt överraskar och förtrollar.

Men det är inte bara den vilda naturen som lockar besökare till Camp Järvsö. Här erbjuds en rad aktiviteter designade för att ge dig en oförglömlig upplevelse. Kanske lockas du av tanken på att paddla kanot på en spegelblank sjö, eller att sätta upp ett tält under stjärnklar himmel och lyssna på nattens ljud? För de mer äventyrslystna finns det även möjlighet att prova på klättring, mountainbiking eller till och med en guidad tur där du kan lära dig mer om områdets unika ekosystem.

För dem som söker en mer avkopplande vistelse, erbjuder Camp Järvsö också en chans att koppla av och återhämta sig. Här kan du sitta vid en brasa, läsa en bok eller bara njuta av den omgivande naturens skönhet.

Boka upplevelse på Camp Järvsö (Järvsö)

Hittade 5 st upplevelser

Pris1 345 - 3 695 kr
Senaste nyhetenJärvsö Bergscykelpark för två (2023-08-28)
Billigaste upplevelsenJärvsö Bergscykelpark (1.345 kr)
Dyraste upplevelsenCamp Järvsö Glamping (3.695 kr)