Lösa mysterium

Dyk in i en värld av mysterier, gåtor och obesvarade frågor genom att lösa mysterium. Här får du chansen att kliva in i detektivens skor, använda ditt sinne för detaljer och samarbeta med andra för att avslöja sanningen bakom varje intrig.

Oavsett om du vill lösa ett mordmysterium i Stockholms historiska Gamla Stan, hjälpa Sherlock Holmes via brev eller uppleva spänningen av att vara inlåst i ett rum med bara din klurighet som din guide finns det en upplevelse som väntar på dig som går att boka genom boka-upplevelse.se. Att lösa mysterier är perfekt både teambuilding, tillsammans med vänner eller familjesammankomster.

Alla upplevelser inom lösa mysterium

Hittade 25 st upplevelser

Pris188 - 1 995 kr
Senaste nyhetenSpela Förrädarna på slottet (med lyxfika) (2024-06-01)
Mest REAHomeQuest - Lös ett mysterium hemma (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenMordgåta i Gamla Stan (188 kr)
Dyraste upplevelsenEscape Room Uppsala (1.995 kr)

Lös mysterium i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra platser

Det finns ett flertal arrangörer av problemlösning runt om i landet. För närvarande finns följande mysterier att boka in:

 • Lös ett mysterium med Zonventure i Stockholm: En spännande upplevelse där du tar på dig detektivhatten och utforskar Stockholm samtidigt som du löser ett mysterium.
 • Mordet vid Kungliga Slottet med Solve a Mystery: En kombination av sightseeing och mysterielösning där du utforskar Stockholm och antar en spännande utmaning.
 • Mordgåta på Salsta Slott i Uppsala: En historisk upplevelse där du får utforska Salsta Slott och samtidigt lösa ett gammalt mysterium.
 • Mordet vid Riksdagshuset med Solve a Mystery: En annan spännande upplevelse i Stockholm där du och dina vänner samarbetar för att lösa en mordgåta.
 • Mordgåta i Gamla Stan: En historisk deckarupplevelse där du utforskar Gamla Stan i Stockholm, samlar in ledtrådar och försöker lösa mysteriet.
 • Real Life Escape Adventure i Malmö: En upplevelse där du och ditt team blir huvudpersonerna i ett Sherlock Holmes äventyr, löser gåtor och utmaningar i olika rum.
 • Live Room Escape i Stockholm: En upplevelse där du och ditt team är inlåsta i ett rum fyllt av mysterier och gåtor, och måste använda ledtrådar och kreativitet för att klara uppdraget.

Lös mysterium online

Det finns även möjligheten att lösa ett klurigt problem hemma, kanske tillsammans med sin partner eller vän:

 • HomeQuest – Lös ett mysterium hemma: En interaktiv spelupplevelse som du kan njuta av tillsammans med vänner och familj hemifrån. Perfekt för de som föredrar att stanna hemma men ändå vill ha en spännande utmaning.
 • Brevmysterier med Sherlock Holmes: Här får du chansen att hjälpa den berömda detektiven Sherlock Holmes att lösa mysterier via brev. En unik upplevelse där du får använda ditt sinne för detaljer och logik.
 • Mystery Box: En överraskningsbox där mottagaren följer instruktionerna i paketet för att avslöja vilken upplevelse som väntar.
 • Virtuellt mordmysterium i din stad: En digital upplevelse där du och dina vänner navigerar runt i er stad och får ledtrådar via en app för att lösa fallet.