Fisketur

Åk på guidad fisketur och prova fiskelyckan. När du åker på fisketur träffar du först upp dina erfarna guider som är experter på fiske. De vet var det nappar och tar er ut antingen i skärgården eller på sjön, beroende på vad det är för typ av fisketur det gäller.

Fisketurer i Stockholm, Göteborg & Malmö

Visar 1–28 av 31 hittade upplevelser

Pris545 - 8 990 kr
Senaste nyhetenFlugfiske för två (2024-04-20)
Mest REAFlugfiske för två (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenMakrillfiske (545 kr)
Dyraste upplevelsenFlugfiskekurs för två (8.990 kr)

Åk på fisketur i Stockholm, Göteborg och Malmö

Vid havsfiske åker ni ut med fiskebåten i skärgården utanför Stockholm, Göteborg eller Malmö och tar er till ställen med stor sannolikhet för fiskelycka. Eftersom havet suger ingår det ofta lättare fika. Och se till att du har plats i kylen och frysen – för efter fiskeupplevelsen får du med dig din fångst hem.

Havsfiske, flugfiske eller fiske i skärgården

Fisketurer finns både längre ifrån kusten (havsfiske), närmare kusten eller inne i Stockholms skärgård eller som flugfiske i sjöar och älvar.

Fakta om upplevelsen fisketur

Då det finns många upplevelsearrangörer som anordnar fisketurer skiljer sig upplevelserna också åt. Det normala är att man åker ut i grupp där all utrustning ingår (flytväst, fiskespö osv). Fisketuren leds av en erfaren guide som både är kunnig inom fiske samt var man kan hitta fisk.

Upplevelsen är väderberoende och kan därför ställas in med kort varsel. Det som händer då är att ni får boka in ett nytt datum.

  • Fisketuren brukar pågå under en halvdag
  • I grupp eller privat med familjen
  • Klä dig efter väder, det kan alltid vara kallt och blåsigt på havet
  • Utrustning ingår
  • Fika ingår normalt
  • Guidad tur som leds av erfaren instruktör