Karaoke

Karaoke är en rolig och populär aktivitet där deltagare sjunger till musik med text som visas på en skärm. Det är ett utmärkt sätt att ha kul med vänner, familj eller kollegor, och det är inte bara för dem som kan sjunga – det handlar om att ha kul och (förhoppningsvis) njuta av musiken.

På Boka Upplevelse kan du hitta olika karaokeupplevelser som passar alla, oavsett om du är en erfaren sångare eller bara vill prova på något nytt och roligt. Karaoke är även en kul aktivitet på svensexan eller möhippan.

Alla upplevelser inom karaoke

Filtrera på stad: Stockholm Göteborg Malmö Västerås

Hittade 5 st upplevelser

Pris450 - 3 795 kr
Senaste nyhetenUpptäck era sångröster (2023-12-04)
Mest REASånglektion (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenSånglektion (450 kr)
Dyraste upplevelsenLär dig sjunga (3.795 kr)

Karaoke och sång du kan boka

Just nu finns följande sångaktiviteter tillgängliga att boka in:

  • Sånglektioner: Perfekt för dig som vill förbättra din sångteknik och lära känna din röst bättre. Dessa lektioner finns i städer som Malmö, Stockholm, Sundsvall och Västerås, och de hjälper dig att utveckla en mer följsam och flexibel röst.
  • Upptäck Era Sångröster: En upplevelse i Stockholm där du och dina vänner kan utforska och utveckla era sångröster tillsammans. Det är en rolig och givande aktivitet som visar att alla kan sjunga.
  • Upptäck Din Sångröst: Även denna upplevelse finns i Stockholm och är inriktad på individuell utveckling av din sångröst.
  • Lär Dig Sjunga: En mer intensiv upplevelse för den som verkligen vill dyka djupt in i sångens värld och utveckla sin röst.
  • Star Karaoke: I Göteborg kan du och ditt sällskap njuta av karaoke i privata Karaokerum på Star Karaoke. Det är en perfekt aktivitet för en grupp som vill ha en rolig och minnesvärd kväll tillsammans.