Skönhetsbehandling

Här har vi sammanställt alla typer av skönhetsbehandlingar som går att boka in i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra svenska städer. Utöver mer avkopplande behandlingar som spabehandlingar med massage hittar du här även fransförlängning, benvaxning, spraytanning och bindvävsmassage.

Det går även att boka in mer ”medicinsk” behandling som microneedling som ger långvarig effekt på huden. Microneedling är en behandlingsform där man med små nålar skapar små ”mikrokanaler” in i huden. Detta sätter igång kroppens och hudens egna produktion av kollagen och skapar på så sätt ett nytt och spänstigare hudlager med fräschare hy.

Boka skönhetsbehandling

Hittade 21 st upplevelser

Pris263 - 2 495 kr
Senaste nyhetenFransar & Bryn (2024-06-25)
Mest REAFrans- och brynfärgning (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenSpray Tan (263 kr)
Dyraste upplevelsenMicroneedling 60 min (2.495 kr)

Vad finns det för skönhetsbehandlingar?

Det finns många typer av skönhetsbehandlingar och estetiska behandlingar som kan på olika sätt påverka ditt utseende. Här går vi igenom några av de vanligaste skönhetsbehandlingarna varav några – men inte alla – går att boka in via boka-upplevelse.se.

Benvaxning

Benvaxning är en populär metod för hårborttagning som ger en slät och hårfri hud. Vax appliceras på huden och dras sedan bort tillsammans med håret från roten. Detta kan ge en hårfri hud i upp till ca fyra veckor. Behandlingen kan upplevas som smärtsam, men smärtan avtar vanligtvis snabbt.

Bindvävsmassage

Bindvävsmassage är en djupgående massage som syftar till att behandla bindväven under huden. Det kan hjälpa till att förbättra blodcirkulationen, minska celluliter och spänningar. Detta kan ge en mer elastisk och tonad hud.

Botox

Botox, eller botulinumtoxin, är en estetisk behandling som används för att minska rynkor och fina linjer. Genom att tillfälligt lamslå musklerna under huden ger det ett slätare och mer ungdomligt utseende. Effekten varar vanligtvis mellan tre till sex månader. Denna typ av estetisk kirurgi går inte att boka in genom oss.

Fransförlängning

Fransförlängning innebär att syntetiska fransar appliceras en och en på de naturliga ögonfransarna för att skapa en fylligare och längre fransrad. Behandlingen kan anpassas efter önskad längd, tjocklek och böjning för att skapa ett naturligt eller mer dramatiskt utseende.

Microneedling

Microneedling är en behandling där man använder små nålar för att skapa mikroskopiska ”kanaler” in i huden. Detta stimulerar hudens naturliga läkningsprocess och produktion av kollagen och elastin, vilket kan leda till förbättrad hudtextur, minskning av ärr och fina linjer samt en fastare hud.

Peeling

Peeling, eller kemisk peeling, använder kemiska lösningar för att avlägsna döda hudceller från hudens yta. Detta främjar ny celltillväxt och kan resultera i en klarare, jämnare och mer strålande hud. Det finns olika styrkor på peelingar, från milda behandlingar som kan göras hemma till djupare behandlingar som utförs av professionella.

Spraytanning

Spraytanning är en metod för att få en jämn och naturlig solbränna utan att utsätta huden för solens UV-strålar. En fin ”dimma” av brun-utan-sol-produkt sprayas mot huden vilket ger en omedelbar bränna. Tänk på att denna gradvis bleknar över tid, precis som en riktig solbränna.

Spabehandlingar med massage

Spabehandlingar med massage är en upplevelse som kan hjälpa till att lindra stress och förbättra kroppens cirkulationen. Det finns många olika typer av massage, från mjuk avslappningsmassage till djupgående muskelmassage.