Mordgåta

Klarar du av att lösa den kluriga mordgåtan? I ett mordmysterium med middag gäller det att ta reda på vem du kan lita på, vem som inte talar sanning och vem som är mördaren – det är sannolikt en person runt bordet. Mordgåta med middag finns att boka in i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra större svenska städer.

Alla upplevelser inom mordgåta

Hittade 8 st upplevelser

Så kan upplevelsen en mordgåta gå till

Föreställ dig en kväll där varje detalj, varje blick och varje ord kan vara en ledtråd till att lösa ett klurigt mordmysterium. Mordgåta med middag är inte bara en måltid, det är en upplevelse där du och dina meddeltagare blir en del av en spännande berättelse. Under kvällen serveras en middag (en två- eller trerätters middag), men det är inte bara maten som står i centrum. Vem i sällskapet kan du lita på? Vem bär på en hemlighet? Och viktigast av allt – vem är mördaren?

Alla deltagare får en roll att spela, med egna ledtrådar och uppdrag som ska utföras under middagen. Inga direkta skådespelartalanger behövs eftersom all information du behöver finns tillgänglig för dig. Men var uppmärksam, för varje detalj kan vara avgörande för att lösa mysteriet. En handledare finns med under kvällen för att vägleda er genom berättelsen och se till att allt går enligt plan.