Prova dykning

Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av någon slags andningsutrustning. Här får du chans att se mer av livet under vattnet och det är en upplevelse som många rekommenderar att man provar om man får chansen. Det är svårt att beskriva känslan av att fritt och tyngdlöst ta sig fram. vattnet. Det är alldeles underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Här nedan hittar du dykkurser för att prova på dykning eller ta dykcertifikat i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra svenska städer.

Alla upplevelser inom prova dykning

Visar alla 7 resultat

Prova på dykning & ta dykcertifikat

Med en kurs från PADI Open Water får du lära dig både teori och träning i bassäng så att du kan ta dykcerifikat. Det finns både dykcertifikat som man tar helt i Sverige samt uppdelningar där en del av träningen utförs i Sverige och man avslutar sen utbildningen utomlands, perfekt om man har tänkt att resa iväg till värmen och varmare hav.

På så sätt behöver man inte spendera värdefull semestertid åt teorilektioner, utan den biten är redan avklarad och man kan ägna sig åt dykning på semestern istället.

Tar man dykcertifikat så krävs inga förkunskaper och all nödvändig utrustning ingår.

Så går det till när du provar på dykning

Efter anvisning från instruktören får varje elev i egen takt simma runt i vattnet och utforska dykningens spännande äventyr. Perfekt för dig som funderar på att ta dykcertifikat.

På en lektion där man provar på dykning sitter man med på en teorilektion samt besöker bassängen för den praktiska delen. Under teorilektionen får man lära sig det mest grundläggande. Under den praktiska delen gör man några basövningar samt simmar omkring en stund och njuter av viktlösheten.