Lunch

Gå på lunch i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Uppsala eller någon annan svensk stad som du hittar i listan här nedan. Vi har här valt ut exklusiva, välsmakande och lite roligare lunchalternativ. För dig som vill testa på något lite annorlunda än bara en traditionell lunchbuffé eller ett besök på den vanliga lunchrestaurangen.

Här finns även möjligheten att kombinera lunchen med en aktivitet, med ett vinpaket eller varför inte en spadag?

Hitta roligare lunchrestauranger här

Hittade 18 st upplevelser

Pris250 - 10 796 kr
Senaste nyhetenFotografiska & lunch (2024-07-10)
Mest REAGolfdag med lektion och lunch (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenSkärgårdstur med Lunch (250 kr)
Dyraste upplevelsenPrivat helikoptertur med lunch i skärgården (10.796 kr)

Lunch du kan boka genom Boka-upplevelse.se

Genom Boka Upplevelse hittar du flera olika lunchupplevelser du kan boka in genom våra samarbetspartners. Upplevelserna sträcker sig från traditionella restaurangbesök till mer unika och matupplevelser med teman.

Först och främst finns så klart de klassiska restaurangbesöken, där du och ditt sällskap kan njuta av välsmakande måltider i en trevlig miljö. Dessa erbjudanden finns i flera städer och inkluderar ofta en förbetald nota, vilket gör det till en smidig och upplevelse. Du kan alltid beställa till extra dryck, dessert eller liknande om du vill utöka menyn.

En annan spännande kategori är kombinationen av mat och dryck, som vinlunchen. Dessa smakupplevelser är perfekta för att lyxa till vardagen eller helgen, där du kan välja något gott från lunchmenyn och avnjuta det tillsammans med ett välvalt glas vin. En perfekt lunchaktivitet att ge bort till en väninna i julklapp eller present.

För de äventyrslystna finns det även lunchupplevelser som kombinerar måltiden med en aktivitet. Tänk dig en heldagsridning med lunch i det natursköna Tived, eller varför inte en golfdag med lektion och lunch? Dessa upplevelser ger en extra dimension till lunchen och erbjuder en perfekt kombination av aktivitet och avkoppling. Man blir som bekant hungrig av att vara aktiv, därför är det skönt att lunchen står och väntar efter att aktiviteten är avslutad!

Slutligen finns det lyxig spadagarna med lunch. Dessa upplevelser är idealiska för att unna sig en dag av total avkoppling. Föreställ dig en dag på ett elegant spa med tillgång till olika faciliteter, följt av en utsökt lunch. Det finns även spaupplevelser med övernattning, men här är det istället ofta mer fokus på middag och frukostbuffé snarare än just lunch.