Lakritsprovning

Lakrits är mer än bara lösgodis – på en lakritsprovning får du prova både sötlakrits, salt lakrits, rålakrits, supersalt lakrits och lakrits i kombination med choklad. Vissa lakritsprovningar är kombinerade med vinprovning för att hitta nya spännande smaksensationer. Lakritsprovning går att boka i Stockholm, Göteborg, Malmö och i andra svenska städer.

Boka lakritsprovning i Stockholm, Göteborg, Malmö

Hittade 9 st upplevelser

Pris296 - 1 390 kr
Senaste nyhetenLär dig koka lakrits (2024-01-04)
Mest REALakritsprovning (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenLakritsprovning (296 kr)
Dyraste upplevelsenLakrits- och vinprovning för två (1.390 kr)

Så går en lakritsprovning till

Vid en lakritsprovning får du lära dig allting och lakrits och hur det framställs. Både om lakritsroten och den mer kemiska framställningen av saltlakrits. På lakritsprovningen får du prova på lakrits från olika länder och både söt, salt och olika spännande smakkombinationer där lakrits matchas med något annat ät- eller drickbart.

Ett populärt tema för lakritsprovning är den kombinerade lakrits- och vinprovningen. På en sådan provning får man prova på 4 – 6 st olika kombinationer med vin och lakrits.

Det går även att boka in en lakritsprovning online. Vid en sådan onlineprovning får du en låda med delikatesslakrits hemskickad inför provningen som ni sen testar tillsammans via videolänk på datumet som du har bokat in.

Fakta om lakritsprovning

  • Ingen åldersgräns (förutom kombinerade vinprovningen som har åldersgräns 18 år)
  • Tidsåtgång: ca 1 – 2 timmar
  • Går att boka in året om