Danskurs

På en danskurs kan du lära dig hur man rör sig till musik och dansar tango, streetdance, salsa eller pardans. Det kan både vara en kul aktivitet att hitta på själv för att inte känna sig bortkommen på dansgolvet eller att göra tillsammans med sin partner som en gemensam aktivitet.

Här nedan hittar du danskurser du kan boka in i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra städer. Det finns även danskurser som utförs via distans online. En upplevelse där man får prova på dans kan även passa bra som aktivitet på möhippan.

Alla upplevelser inom danskurs

Hittade 10 st upplevelser

Danslektioner och prova på dans

Att gå på danslektioner kan både innebära att man går en hel kurs eller att man bara går vid ett tillfälle för att prova på dans. Om du gillar dig att röra dig till musik så är dans en perfekt aktivitet då det både är roligt samtidigt som man får bra träning för hela kroppen.

I en upplevelse där man bokar in en danskurs eller prova på-tillfälle så går först en dansinstruktör igenom vilka övningar ni ska göra. Man provar sen på de olika stegen och lär sig steg för steg att göra längre dans-sekvenser. Danskurs riktar sig till alla – oavsett om man är nybörjare eller har dansat tidigare.

Danslektioner går att boka in i flesta svenska städer inklusive Stockholm, Göteborg och Malmö.