Köra Porsche

Att köra Porsche är en dröm för många – att få trycka gasen i botten och känna hästkrafterna som trycker en tillbaka i sätet när bilen accelererar från 0 – 100 km/h på mindre än 3 sekunder. I upplevelsen att prova på att köra Porsche får man testa klassiska bilar som Porsche Cayman S eller Porsche 911 Carrera på antingen bana eller landsväg.

Alla upplevelser inom köra porsche

Hittade 3 st upplevelser

Köra Porsche på racingbana

Att köra Porsche på bana är en häftig upplevelse där man får köra flera varv på en riktig racingbana. Efter genomgång av instruktör är det du som får sitta bakom ratten med instruktören. Ni kör sedan 5 – 10 varv tillsammans runt banan, där du får lära dig kurvtagning och hur du sedan gasar på rejält för att få upp farten igen.

Ett exempel på racingbana där det finns möjlighet att köra Porsche Cayman S och Porsche 911 Carrera är Sturup Raceway som ligger strax utanför Malmö (ca 25 minuter utanför).

Racerbanan är godkänd av Internationella bilsportsförbundet så det är en riktig proffsbana. Racingbanan – som är på ca 2 km – har 7 st vänstersvängar och 4 st högersvängar. Banan används vid flera nationella och internationella biltävlingar.