Målarkurs

Förvandla din kreativitet till konst på en inspirerande målarkurs i Stockholm, Göteborg, Malmö eller annan svensk stad. Oavsett om du är nybörjare eller har målat tidigare kan du på en målarkurs prova på olika tekniker, färger och stilar.

Under ledning av en erfaren konstnärer får du chansen att utveckla ditt personliga kreativa uttryck, lära dig nya tekniker och framför allt ha roligt medan du skapar. Kurserna är till för att passa alla åldrar och färdighetsnivåer men är framför allt till för dig som är nybörjare men vill prova på att måla. Det krävs aldrig några förkunskaper.

Målarkurserna finns både som helgkurser med ett flertal tillfällen eller som enstaka kurstillfälle som då ofta går på en fredag, lördag eller söndag.

Lär dig måla - Boka in en målarkurs

Hittade 17 st upplevelser

Pris299 - 2 400 kr
Senaste nyhetenAkvarellmålning för nybörjare (kurs online) (2024-04-18)
Mest REAAkvarellmålning för nybörjare (kurs online) (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenAkvarellmålning för nybörjare (kurs online) (299 kr)
Dyraste upplevelsenHelgkurs i måleri: lär dig måla i olja och akryl (2.400 kr)

Vilka olika typer av målarkurser finns det?

Precis som att det finns många olika tekniker och konstnärer, så finns det även många olika typer av målarkurser. Här går vi igenom några av de vanligaste som du kan boka in online.

Lär dig måla akvarell

Lär dig komma igång med akvarellmålning. Detta är en onlinekurs där du får tillgång till videokurser som går igenom grunderna i akvarellmålning. Tänk bara på att i och med att det är en onlinekurs så behöver du själv se till så att du inskaffar konstnärsmaterial (akvarellfärger, penslar m.m)

Lär dig måla graffiti

Detta är en häftig upplevelse där man får lära sig att skapa mästerverk på väggar med sprayburkar. I kursen får man både tips från erfarna grafittikonstnärer och sen tillgång till sprayburkar, overaller och andra skydd för att slippa andas in ångor eller få färg på kläderna.

Måla och skåla

En lite nyare målarkurs som tillkommit under de senaste åren är Måla & Skåla som kommer från engelskans Sip & Paint. Här träffas man i grupp och målar med akvarell, akryl eller olja samtidigt som man antingen har med sig en dryck eller får ett glas bubbel. Kursen leds av en konstnär och tilltugg brukar alltid ingå.