Prova SUP

Innan du bestämmer dig för om du vill köpa en SUP board (Stand Up Paddle Board) kan det vara en bra idé att prova på om det är något för dig, speciellt då en bra SUP-bräda kostar från ca 5 000 kr och uppåt. På en SUP-kurs får du både prova på hur det går till när du manövererar SUP-brädan, lära dig teknik och få en rolig upplevelse att göra tillsammans med en partner eller kompis.

SUP är en vattensport där du står upp på en bräda och använder en paddel för att förflytta dig framåt på vattnet. Det är en rolig och avkopplande aktivitet som passar för alla åldrar. För de som är nya med SUP erbjuds kurser där du får lära dig grunderna, från hur du balanserar på brädan till hur du effektivt manövrerar med paddeln. Under en SUP-kurs får du ofta en teknikgenomgång av en erfaren instruktör innan du och resten av gruppen ger er ut på vattnet.

Förutom traditionell SUP finns det även andra varianter, som SUP-yoga där du utför yogapositioner på brädan mitt på vattnet. Detta kombinerar balansutmaningen från SUP med avkopplingen och styrketräningen från yoga. Här nedan kan du boka in att prova på SUP, finns i Stockholm, Göteborg, Halland, Malmö och Skåne m.m.

Alla upplevelser inom prova sup

Hittade 7 st upplevelser

Pris209 - 590 kr
Senaste nyhetenSUP-tur på Säveån i Göteborg (2023-05-23)
Mest REAHyr Stand Up Paddle Board (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenHyr Stand Up Paddle Board (209 kr)
Dyraste upplevelsenProva på Stand Up Paddle för två (590 kr)