Stadsvandring

Att gå på stadsvandring i Stockholm är något som både lokalbefolkningen och turister uppskattar. För turister kan en stadsvandring bli till en guidad tur där man får se och uppleva staden och lära sig mer. För boende i Stockholm kan man få se staden ur ett nytt perspektiv och lära sig mer om sitt närområde.

Alla upplevelser inom stadsvandring

Hittade 22 st upplevelser

Gå på stadsvandring i Stockholm

Stadsvandring i Stockholm finns i olika stadsdelar och med olika teman. Stadsvandringar anordnas på i Gamla Stan, Riddarholmen, Södermalm och andra anrika delar av den centrala staden. Perfekt upplevelse både för boende i huvudstaden och för turister som vill lära sig mer om staden.

Teman för en stadsvandring kan bara andra världskriget, spökvandring eller den nya populära puss & snusk-vandringen där man får lära sig mer om historiska kärleksaffärer och älskarinnor i huvudstaden förr i tiden.

Stadsvandring med middag eller ölprovning

Det finns även stadsvandringar som kombinerar själva promenaden med en avslutande middag eller med ölprovning längs med vägen. För dig som vill kombinera din hunger efter kunskap med mat och dryck är detta ett bra alternativ.

Fakta om stadsvandring Stockholm:

  • Billig upplevelse som är ett kul sätt att uppleva & lära sig mer om staden
  • Lär dig om historia med många spännande och intressanta anekdoter från kunnig lokalguide
  • Tidsåtgång: ca 1 – 2 timmar
  • Ingen åldersgräns
  • Finns med olika teman