Spadag

Gå på spadag på en lyxig spa-anläggning i Stockholm, Göteborg eller Malmö. En spadag är en perfekt upplevelse för dig som vill ha en lyxig spaupplevelse under dagen där du får prova på varma och kalla bad, bastu och sköna behandlingar. Till skillnad från en spaweekend pågår spadagen under en heldag.

En spadag är en heldagsupplevelse där du får tillgång till spa-anläggningens alla faciliteter. Det kan inkludera varma och kalla bad, olika typer av bastur, avkopplande lounges och ibland även tillgång till gym eller yoga-klasser. Många spahotell erbjuder även en läcker lunch, middag eller fika som en del av paketet.

Boka & jämför pris på spadag

Visar 1–28 av 48 hittade upplevelser

Spadag för två

Boka in en lyxig och avkopplade spadag för två med både bad, bastu, lunch och tillgång till spabehandlingar. Spadag för två personer går att boka in på många spahotell runt om i landet, i Stockholm finns upplevelsen Spalyx på Grand Hotel i Saltsjöbaden, i upplevelsen ingår inträde till spaavdelningen med både bubbelpool, ångbastu och torrbastu. Vid övernattning ingår även hotellets lyxiga frukostbuffé.

I Tvååker finns möjligheten att boka in en spadag för två på Sinnenas Spa. På spaanläggningen finns både varm utomhuspool, kallbad, bastu och undervattensbastu. Tillgång till lunch och bar finns även i hela spaanläggningen.

Olika typer av spadagar

Klassisk spadag: Här får du njuta av de grundläggande faciliteterna som bubbelpooler, ångbastu, torrbastu och kanske en avkopplande massage eller ansiktsbehandling.

Lyxig spadag: För den som vill ha det lilla extra. Ofta ingår en gourmetlunch, flera olika behandlingar och kanske till och med en privat jacuzzi eller bastu.

Temadagar: Vissa spa-anläggningar erbjuder temadagar, som till exempel chokladspa, vin- och spa, eller yoga- och meditationsdagar.

Spadag för två: Perfekt för par eller vänner som vill spendera en avkopplande dag tillsammans. Många spahotell erbjuder paket speciellt anpassade för två personer, med dubbelbehandlingar och andra gemensamma aktiviteter.