Prova på Yoga

Yoga är en urgammal träningsform som kombinerar fysiska positioner, andningstekniker och meditation för att skapa en harmoni mellan kropp och sinne. Genom Boka Upplevelse erbjuds en rad olika yogaupplevelser för dem som är intresserade av att prova på yoga. För dem som föredrar att praktisera yoga i hemmets lugn och ro finns det möjlighet att boka online-yogapass. Dessa pass ger tillgång till en rad olika yogastilar och tekniker, vilket gör det möjligt för utövaren att anpassa sin träning efter sina egna behov och önskemål.

För dem som är intresserade av att prova på något nytt och annorlunda finns det ”Saltyoga”. Denna form av yoga kombinerar traditionella yogapositioner med de välgörande effekterna av salt. Saltyoga erbjuds på flera platser, inklusive Göteborg, Malmö och Stockholm. En annan spännande variant som erbjuds är ”SUP-yoga”, där man utför yogapositioner på en specialdesignad paddleboard mitt på en sjö. Denna upplevelse kombinerar yoga med den avslappnande effekten av att vara omgiven av vatten och natur.

Förutom dessa unika upplevelser finns det också traditionella yogapass att boka i städer som Karlstad, Norrköping och Söderköping. Oavsett om du är en erfaren yogi eller en nybörjare som är nyfiken på att utforska denna träningsform finns det något för dig att hitta här.

Alla upplevelser inom prova på yoga

Hittade 8 st upplevelser

Pris150 - 1 125 kr
Senaste nyhetenAcro yoga (2024-04-21)
Mest REAAcro yoga (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenProva på Yoga (150 kr)
Dyraste upplevelsenAcro yoga (1.125 kr)