Att göra i Gotland - aktiviteter & upplevelser

Gotland är Sveriges största öar, känt för sin rika historia, fantastiska natur och unika kultur. Här kan du uppleva en blandning av äventyr och avkoppling, allt inom räckhåll på denna charmiga ö. Många av upplevelserna utgår ifrån Visby.

På Boka-upplevelse.se kan du hitta en rad olika aktiviteter att utforska på Gotland. För de äventyrslystna finns det möjlighet att prova på Endurokörning, där du under ledning av erfarna instruktörer kan lära dig att köra Enduro under säkra förhållanden. Om du är intresserad av vattensport, varför inte testa den senaste trenden med eFoil? Med en elektrisk foilbräda kan du surfa ovanför vattenytan med fart och elegans. För de som föredrar lugnare aktiviteter finns det möjlighet att hyra en kajak eller SUP och utforska Gotlands kustlinje i din egen takt. Och efter en dag full av äventyr kan du avsluta med en lyxig hotellvistelse på något av Gotlands vackra hotell.

Boka upplevelser i Gotland

I Gotland går det att boka följande upplevelser: Äventyr & Adrenalin, Efoil, Sport & Fritid, Upplevelser på havet, Kajaktur, Prova SUP, Minimoto & Minimotorcykel, Motorsport, Prova på enduro, Avkoppling & Övernattning, Övernattning, Trehjulig MC

Hittade 5 st upplevelser