Att göra i Gotland - aktiviteter & upplevelser

Gotland är Sveriges största öar, känt för sin rika historia, fantastiska natur och unika kultur. Här kan du uppleva en blandning av äventyr och avkoppling, allt inom räckhåll på denna charmiga ö. Många av upplevelserna utgår ifrån Visby.

På Boka-upplevelse.se kan du hitta en rad olika aktiviteter att utforska på Gotland. För de äventyrslystna finns det möjlighet att prova på Endurokörning, där du under ledning av erfarna instruktörer kan lära dig att köra Enduro under säkra förhållanden. Om du är intresserad av vattensport, varför inte testa den senaste trenden med eFoil? Med en elektrisk foilbräda kan du surfa ovanför vattenytan med fart och elegans. För de som föredrar lugnare aktiviteter finns det möjlighet att hyra en kajak eller SUP och utforska Gotlands kustlinje i din egen takt. Och efter en dag full av äventyr kan du avsluta med en lyxig hotellvistelse på något av Gotlands vackra hotell.

I Gotland går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: Besöka SlottBiobesökBowlingEfoilFamiljeupplevelserGlasblåsningGolfsimulatorHoppa fallskärmHotellfrukostHyra mountainbikeKajakturMinimoto & MinimotorcykelMöhippa aktiviteterNaturupplevelserOst & VinprovningOstprovningProva SUPProva på bågskytteProva på enduroProva på golfRomantiska upplevelserSvensexa aktiviteterTennis & PadelTrehjulig MCUpplevelser för två Visa alla upplevelser

Boka upplevelser i Gotland

Visar 1–28 av 30 hittade upplevelser

Läs mer om alla upplevelser i Gotland: