Att göra i Borlänge - aktiviteter & upplevelser

Staden man inte flyttar ifrån i första taget – BorLänge. Borlänge kombinerar modernitet med tradition och erbjuder en mängd upplevelser för både invånare och besökare. Från dess pulserande musikscen till de lugna naturområdena finns det något för alla smaker i denna någorlunda dynamiska stad.

På Boka-upplevelse.se kan du upptäcka och boka en rad spännande aktiviteter i Borlänge. För de som är intresserade av motor och hastighet, erbjuder staden möjligheten att köra sportbil, en adrenalinfylld upplevelse som garanterat ger minnen för livet. För de som föredrar en mer avslappnad tid finns det även möjligheter att spela bowling eller tennis. Perfekt för en trevlig dag med vänner eller familj.

Boka upplevelser i Borlänge

I Borlänge går det att boka följande upplevelser: Familjeupplevelser, Avkoppling & Övernattning, Övernattning, Äventyr & Adrenalin, Forsränning, Sport & Fritid, Upplevelser på havet, Kajaktur, Spa & Spahotell, Spadag, Spa Weekend, Prova på Yoga, Prova SUP, Hotellfrukost, Prova på bågskytte, Bowling, Flyga flygplan, Upplevelser i luften, Folkrace, Hoppa fallskärm, Flyga luftballong, Escape Room, Kultur & Livsstil, Lösa mysterium

Hittade 27 st upplevelser

Mer att göra i Borlänge

Borlänge är inte bara hem för fantastiska bokningsbara upplevelser. Staden är känd för sin musikfestival, Peace & Love, som lockar tusentals musikälskare varje år. Dessutom kan besökare utforska Framtidsmuseet, ett vetenskaps- och teknikcenter som är både lärorikt och underhållande.

Och för de som vill komma närmare naturen erbjuder Borlänge vackra parker, sjöar och vandringsleder, där man kan njuta av Dalarnas natursköna landskap.