Att göra i Borlänge - aktiviteter & upplevelser

Staden man inte flyttar ifrån i första taget – BorLänge. Borlänge kombinerar modernitet med tradition och erbjuder en mängd upplevelser för både invånare och besökare. Från dess pulserande musikscen till de lugna naturområdena finns det något för alla smaker i denna någorlunda dynamiska stad.

På Boka-upplevelse.se kan du upptäcka och boka en rad spännande aktiviteter i Borlänge. För de som är intresserade av motor och hastighet, erbjuder staden möjligheten att köra sportbil, en adrenalinfylld upplevelse som garanterat ger minnen för livet. För de som föredrar en mer avslappnad tid finns det även möjligheter att spela bowling eller tennis. Perfekt för en trevlig dag med vänner eller familj.

I Borlänge går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: BiobesökBowlingEscape RoomFlyga flygplanFlyga luftballongFolkraceForsränningHoppa fallskärmHotellfrukostKajakturLösa mysteriumMordgåtaNaturupplevelserProva SUPProva dykningProva på YogaProva på bågskytteSpa WeekendSpadagUpplevelser i luftenÖvernattning

Boka upplevelser i Borlänge

Visar 1–28 av 40 hittade upplevelser

Mer att göra i Borlänge

Borlänge är inte bara hem för fantastiska bokningsbara upplevelser. Staden är känd för sin musikfestival, Peace & Love, som lockar tusentals musikälskare varje år. Dessutom kan besökare utforska Framtidsmuseet, ett vetenskaps- och teknikcenter som är både lärorikt och underhållande.

Och för de som vill komma närmare naturen erbjuder Borlänge vackra parker, sjöar och vandringsleder, där man kan njuta av Dalarnas natursköna landskap.

Läs mer om alla upplevelser i Borlänge: