Helkroppsmassage

Vill du ta det lugnt en stund och känna varma händer massera din kropp från huvud till fot så att du blir så där härligt avslappad i hela kroppen? Bryt stressen med en skön massage och känn att axlar, rygg, armar, händer, ansikte, ben och fötter blir mjukt men bestämt knådade på ett professionellt sätt.

Alla upplevelser inom helkroppsmassage

Hittade 17 st upplevelser

Pris371 - 1 895 kr
Senaste nyhetenLPG Kroppsbehandling (2024-02-20)
Mest REAHot Stone Massage (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenMassage 30 min (371 kr)
Dyraste upplevelsenPrivat relax och massage för två (1.895 kr)

Boka helkroppsmassage & kroppspeeling

Olika typer av helkroppsmassage går att boka i de flesta svenska städer. Helkroppsmassage går att boka allt från 30 minuter upp till ca 2 timmar, beroende på hur länge du vill bli knådad. Här kan du jämföra priser på helkroppsmassage, delkroppsmassage, kroppspeeling och andra massagebehandlingar.

  • Boka så lite som 25 minuter massage upp till 60 – 120 minuter
  • Välj vilken massagebehandling du föredrar. Det finns olika typer av behandlingar.
  • Perfekt present att ge bort till en stressad pojkvän, flickvän, mamma eller pappa.

Vad innebär helkroppsmassage?

Med upplevelsen helkroppsmassage får du en upplevelse som gör underverk för både kropp och själ. Du får under ungefär en timme slappna av fullständigt medan en utbildad massör eller en certifierad terapeut utför en klassisk svensk massage där uppmjukning av muskler och behandling av ömma punkter är i fokus.

Massagen kan förstås anpassas efter vad just du vill ha för typ av massage – muskelmassage som går på djupet eller en lättare massage för att du ska få den där sköna avslappningen.

Efter massagen luktar hela du gott då du får aromatiska massageoljor på huden. Du ligger också skönt på en massagebänk och ljuset är dämpat för att du ska kunna slappna av på bästa sätt.

Är det inte just en helkroppsmassage som känns som det bästa valet finns många alternativ. Du kan till exempel köpa upplevelsepresenter i form av vakuummassage, hot stone massage och lyxigare upplevelser för kropp och själ med ansiktsmassage och andra behandlingar. På sistone har det också dykt upp upplevelsepresenter som inkluderar massage för två. Det är den perfekta presenten till ett par som behöver en stund för sig själva utan en tanke på jobb, barn och allt annat som hör vardagen till.

Det är viktigt att du kommer i tid så att du hinner varva ner, detta för att du verkligen ska få nytta av massagen. Se också till att du inte har några stressande arbetsuppgifter efteråt som kommer att rycka dig ur den sköna känsla som massagen och avkopplingen ger. Bra att veta är att det är viktigt att den som masserar vet hur du mår och om du har några krämpor som skulle kunna påverkas av massagen – till exempel om du har feber eller tar mediciner.

Fundera kring vad du eller den du tänker skämma bort lite extra kan tänkas vilja ta del av.

Vad ingår i helkroppsmassage?

Den terapeut som masserar arbetar bara med kroppens mjuka delar. Har du särskilda problem med spänningar i musklerna, kan massören arbeta igenom dem mer på djupet. Massage används ju mycket inom idrotten för att öka prestationsförmågan, få spända muskler att slappna av och förbättra återhämtningen.

En svensk studie pekar på att beröringsmassage, alltså inte massage som direkt är inriktad på att mjuka upp muskler och bindväv, kan ha direkta effekter i hjärnan och minska stress och ångest. Och det är kanske därför som så många upplever att helkroppsmassage har en så skön och avslappnande effekt.

En massage ska alltid vara behaglig, oavsett det handlar om att bearbeta muskler eller bara vara mer avslappnande. Och det är just målet med helkroppsmassage – hela kroppen får behandling och inte bara enskilda delar som du kan ha problem med. Massören kan givetvis ge till exempel spända nackmuskler en särskild duvning om du ber om det.

Boka helkroppsmassage i Stockholm, Göteborg & i hela landet

Att boka in helkroppsmassage är möjligt i väldigt stora delar av vårt ganska avlånga land. Allt från storstäder som Stockholm och Göteborg till mindre orter som Laholm och Hässleholm. I vår jämförelse över massage här ovan kan du filtrera och hitta massage i din stad.