Brunch

Gå på lyxig brunch i Stockholm, Göteborg eller Malmö och unna dig lyxig buffé eller brunchtallrik med bubbel. Här nedan hittar du aktuella brunch-erbjudanden där du får gå till ett trendigt kafé eller restaurang under en lördag eller söndag och få äta riktigt gott.

Att boka in en brunch är en perfekt present till både vänninnan, som mors dag-present eller som en gemensam familjeaktivitet.

Alla upplevelser inom brunch

Visar 1–16 av 26 resultat

Det här kan du äta på en brunch

På en klassisk ”svensk” brunchbuffé dukas det fram rätter som är ett mellanting av en frukost och en lunch – en brunch. Du hittar vanligtvis mat och maträtter som äggröra, pannkakor, färska bär, frukt, äppelpaj, prinskorvar, sill, ostar och vindruvor.

Vissa brunchrestauranger har istället färdiga tallrikar med brunch eller a la carte-meny.Det finns exempelvis spansk-inspirerad brunch med friterad getost med rödbeta, pulled pork fritters att boka genom Boka-upplevelse.se.

Brunch-restauranger i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra städer

Några exempel på brunchrestauranger som går att boka via vår prisjämförelse är Weners i Göteborg, Madame Moustache i Helsingbord, First Hotel Billingehus i Skövde, Café Ethel’s Göteborg, Gustav Adolf i Malmö, Kung Carls Bakficka i Stockholm och Best Western i Öresund.

Utbudet av caféer och restauranger uppdateras kontinuerligt.

Vissa av brunch-restaurangerna serveras både på lördagar och söndagar, medans vissa etablissemang ställer fram sin brunchbuffé på söndagar.