Ansiktsbehandling

Unna dig en riktigt skön och avslappnande ansiktsbehandling. Genom Boka-upplevelse.se kan du boka både vanlig ansiktsbehandling på 30 – 45 minuter upp till lyxiga välgörande ansiktsbehandlingar på 90 minuter.

Vi samarbetar med företag i både Stockholm, Göteborg, Malmö och andra städer för att kunna erbjuda ett brett utbud av olika spa-behandlingar för ansiktet. För dig som vill unna dig det bästa finns även ekologisk ansiktsbehandling med ekologiska och veganska massageoljor och krämer.

Alla upplevelser inom ansiktsbehandling

Hittade 13 st upplevelser

Vad ingår i en ansiktsbehandling?

Din hy blir här ompysslad under en behandling som innehåller allt från ansiktsskrubb och ansiktsmask till enkel massage och portömning, allt beroende på vilken behandling du väljer.

I en en miljö av lugn och ro blir du omhändertagen av trevlig personal. Det här är en behandling som lämnar en känsla av lugn och fräschhet som följer med dig in i vardagen.

Ansiktsbehandling på Sturebadet i Stockholm

En av de mest populära och bästa ansiktsbehandlingarna är Sturebadets duobehandling. Det är en ansiktsbehandling och spadag för två personer i vackra klassiska Sturebadet i Stockholm.

Du kan välja om du vill ha enbart ansiktsbehandling eller om du istället föredrar en kroppsbehandling. I priset ingår även full tillgång till både gymmet och gruppträningarna.

Ansiktsbehandling – både för män och kvinnor

Tvärtemot vad många kanske tror så är inte en ansiktsbehandling enbart för kvinnor. Genom Boka-upplevelse hittar du även ansiktsbehandlingar för herrar.

En ansiktsbehandling för honom inkluderar ansiktsmassage, rengöring, peeling och portömning.