Ansiktsbehandling

Unna dig en riktigt skön och avslappnande ansiktsbehandling. Genom Boka-upplevelse.se kan du boka både vanlig ansiktsbehandling på 30 – 45 minuter upp till lyxiga välgörande ansiktsbehandlingar på 90 minuter.

Vi samarbetar med företag i både Stockholm, Göteborg, Malmö och andra städer för att kunna erbjuda ett brett utbud av olika spa-behandlingar för ansiktet. För dig som vill unna dig det bästa finns även ekologisk ansiktsbehandling med ekologiska och veganska massageoljor och krämer.

Alla upplevelser inom ansiktsbehandling

Hittade 9 st upplevelser

Vad ingår i en ansiktsbehandling?

Din hy blir här ompysslad under en behandling som innehåller allt från ansiktsskrubb och ansiktsmask till enkel massage och portömning, allt beroende på vilken behandling du väljer.

I en en miljö av lugn och ro blir du omhändertagen av trevlig personal. Det här är en behandling som lämnar en känsla av lugn och fräschhet som följer med dig in i vardagen.

Ansiktsbehandling på Sturebadet i Stockholm

En av de mest populära och bästa ansiktsbehandlingarna är Sturebadets duobehandling. Det är en ansiktsbehandling och spadag för två personer i vackra klassiska Sturebadet i Stockholm.

Du kan välja om du vill ha enbart ansiktsbehandling eller om du istället föredrar en kroppsbehandling. I priset ingår även full tillgång till både gymmet och gruppträningarna.

Ansiktsbehandling – både för män och kvinnor

Tvärtemot vad många kanske tror så är inte en ansiktsbehandling enbart för kvinnor. Genom Boka-upplevelse hittar du även ansiktsbehandlingar för herrar.

En ansiktsbehandling för honom inkluderar ansiktsmassage, rengöring, peeling och portömning.