Världens snabbaste bil

Har du någonsin drömt om att känna kraften av en av världens snabbaste bilar? Genom Boka-Upplevelse.se kan du få chansen att göra just det. Från att köra en Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye, känd för sina otroliga 800 hästkrafter, till att uppleva fartgränserna i en av världens snabbaste muskelbilar, finns det något för varje bilentusiast här.

Detta oavsett om du vill känna på hur det är att köra en riktig muskelbil på en bana eller jämföra kraften i olika superbilar. Upplevelsen att provköra världens snabbaste bil går att boka i städer runt om i Sverige, inklusive Göteborg, Stockholm och Malmö.

Jämför pris på muskelbil / världen snabbaste bil

Hittade 2 st upplevelser

Pris695 - 1 299 kr
Senaste nyhetenÅk Ariel Atom på Bana (2024-04-20)
Billigaste upplevelsenÅk Ariel Atom på Bana (695 kr)
Dyraste upplevelsenKör världens snabbaste muskelbil hos Nordic Supercars (1.299 kr)

Känn kraften i de amerikanska muskelbilarna

När det kommer till ren kraft och adrenalin finns det få upplevelser som kan jämföra sig med att köra en av USA:s mest ikoniska muskelbilar. Med en sådan upplevelse får du chansen att sätta dig bakom ratten på världens snabbaste muskelbil, Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye, och känna hur det är att ha kontroll över otroliga 800 hästkrafter.

Men det slutar inte där. Du kommer också att få testa Ford Mustang Shelby GT350 vilket är en av de mest ikoniska amerikanska superbilarna genom tiderna. Med en topphastighet på 289 km/h och en mullrande V8-motor på 5.2 liter kommer denna bil att ge dig en körupplevelse du sent kommer att glömma.