Att göra i Göteborg - aktiviteter & upplevelser

Här kan du se vilka upplevelser som just nu går att boka i Göteborg. Du hittar bra tips och förslag på saker att göra i Göteborg – perfekt både för dig som redan bor i staden och vill upptäcka något nytt att göra och för dig som har tänkt att turista på Västkusten och runt Göteborg.

I Göteborg går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: AmaroneprovningAnsiktsbehandlingAvsmakningsmenyBarberareBesöka SlottBiobesökBowlingBrunchBrunchkryssningBryggerivisningBubbelprovningBubble ballBumperballChampagneprovningChokladmassageChokladprovningDanskursDiscgolfDjurupplevelserDrinkskolaEscape RoomFiskspa & FiskpedikyrFlyboardFlyga flygplanFlyga luftballong Visa alla upplevelser

Boka upplevelser i Göteborg

Visar 1–28 av 347 hittade upplevelser

Vad finns det för upplevelser & aktiviteter i Göteborg?

För dig som vill upptäcka Göteborgs vackra natur och skärgård finns det ett flertal båtturer, skärgårdsturer och skärgårdskryssningar som utgår ifrån Göteborg. Inne i staden kan du åka runt i kanalerna på de klassiska Paddan-båtarna och Hop on Hop off-båtar.

Vill du kombinera din båttur med mat så finns det skärgårdsbåtar som ställer fram bufféer med rikliga mängder räkor, kräftor och andra skaldjur.

Populära upplevelser, aktiviteter & saker att göra i Göteborg: Spaweekend Göteborg, Flyg helikopter i Göteborg och Båtutflykt i Göteborg

Läs mer om alla upplevelser i Göteborg: