Hyra mountainbike

Sugen på att prova på att cykla riktig mountainbike? Här har vi sammanställt upplevelser där du kan få cykla mountainbike längs slingor, backar och kanske även prova på att hoppa. Du väljer själv svårighetsgrad. Det går att cykla mountainbike året runt – men välj den årstiden eller vädret du föredrar, är det blött så är det även lerigare och svårare att cykla.

Prova på eller hyr mountainbike

Hittade 11 st upplevelser

Pris443 - 3 596 kr
Senaste nyhetenCykla Downhill Stockholm (2024-02-09)
Mest REAMountainbike Safari (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenMountainbike för Två (443 kr)
Dyraste upplevelsenMountainbike Safari (3.596 kr)

Vilka mountainbike-upplevelser finns det?

Här på Boka Upplevelse kan du hitta en mängd olika mountainbike-upplevelser med spännande och utmanande äventyr. Dessa upplevelser sträcker sig från att cykla längs slingor och backar till att prova på hopp och andra terrängutmaningar. Du kan välja svårighetsgraden som passar dig bäst, vilket gör dessa upplevelser passar både nybörjare och erfarna cyklister.

Mountainbike-upplevelserna finns tillgängliga i flera olika städer, inklusive Stockholm, Växjö och Visby. En av de mest spännande upplevelserna är Mountainbike Safari på Gotland, där du kan upptäcka ön på två hjul och utforska dess vidsträckta stränder, raukar och skogsgläntor. I Stockholm erbjuds mountainbike-turer i stadens natursköna områden, där du kan cykla bland tallar, klippor och sjöar. För de som söker en mer avslappnad upplevelse finns det även möjlighet att hyra mountainbikes för en dag och utforska Växjös stigar i egen takt.

Dessa mountainbike-upplevelser är inte bara begränsade till sommaren, utan går att boka året runt. Välj den årstid eller det väder du föredrar, men kom ihåg att leriga och blöta förhållanden kan göra cyklingen mer utmanande.