Bo i Igloo

Att bo i igloo är en helt unik, naturnära och häftig upplevelse. När man övernattar i en igloo kan man både välja en enklare mer primitiv igloo med plats för två personer och sovsäckar eller som ett mer exklusiv upplevelse med en större igloo där övernattningen kombineras med en gastronomiskt upplevelse med flerrätters middag och frukostbuffé.

Att bo i en igloo är en unik upplevelse som tar dig närmare naturen på ett sätt du aldrig tidigare upplevt. På boka-upplevelse.se kan du boka en oförglömlig natt i en igloo. Det handlar om att kombinera lyx med äventyr där du får möjligheten att sova under stjärnorna med all komfort du kan önska.

Jämför pris på att övernatta i igloo

Hittade 7 st upplevelser

Bo i Igloo – Igloo Escape

Igloo Escape är en av de mest exklusiva igloo-upplevelserna du kan boka. Belägen bara en timme från Stockholm City erbjuder Igloo Escape en chans att bo i en flytande igloo med naturen som närmaste granne. Denna glampingupplevelseglamourös camping – är belägen i Stockholms skärgård, närmare bestämt vid Bullandö Marina. Här kan du njuta av skärgårdsutsikten och utforska de natursköna omgivningarna. Din igloo är utrustad med alla moderna bekvämligheter, inklusive fantastiska panoramafönster från golv till tak. Efter en dag av utforskning kan du ta ett uppfriskande dopp vid Bullandö badstrand och sedan värma dig i bastun. För de äventyrliga finns det även en tandemkajak tillgänglig under vistelsen.

Men det finns fler typer av igloo-upplevelser att utforska. Vissa igloos är belägna högt uppe i bergen, där du kan skåda norrskenet på vintern. Andra ligger i skogsgläntor, perfekta för en romantisk getaway.

Förutom Igloo Escape finns det andra liknande upplevelser som ”En natt i igloo för två” belägen på Åreskutans sluttning, där du kan njuta av en magisk utsikt och ett annorlunda boende. Det finns också många andra avkopplande och romantiska upplevelser att utforska, allt från weekendresor till andra former av unika övernattningar.