Djur & Natur

Här kan du upptäcka en mängd olika äventyr som tar dig rakt in i naturens famn. Kanske drömmer du om att vandra genom tät skog, lyssna på fåglarnas sång och känna markens doft? Eller är du mer lockad av att rida genom öppna landskap, med vinden i håret och en trogen häst vid din sida? För dem som söker en mer avslappnad upplevelse erbjuder vi även guidade turer där du kan lära dig mer om den svenska floran och faunan.

Men det är inte bara landskapet som står i fokus. Djuren spelar också en central roll i våra upplevelser. Här kan du komma nära och personligt med allt från majestätiska rovfåglar till lekfulla sälar. Kanske vill du tillbringa en dag på en bondgård, mata lammen och lära dig om livet på landet? Eller så lockas du av möjligheten att observera vilda djur i deras naturliga habitat, en upplevelse som garanterat kommer att ge minnen för livet.

Våra Djur & Natur-upplevelser är skapade för alla åldrar och intressen. Oavsett om du är en passionerad naturälskare, en familj på utflykt eller bara någon som vill ta en paus från stadens brus, har vi något för dig.

Alla upplevelser inom djur & natur

Visar 1–28 av 179 hittade upplevelser

Pris75 - 140 000 kr
Senaste nyhetenVandringsweekend på Marstrand (2024-05-07)
Mest REAPaddla Kanot i Vildmarken (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenGuidad cykeltur på Djurgården (75 kr)
Dyraste upplevelsenSveriges Bästa: Gastronomiskt Vildmarksäventyr (140.000 kr)