Formel 1-Bil

Förverkliga din livsdröm och kör en Formel 1-bil! En oslagbar racingupplevelse där du har möjligheten att köra Takuma Satos Jordan F1 från 2002, alternativt Johnny Herberts Jaguar F1 från 2000. Försök att slå Niki Laudas banrekord på Skandinaviens enda bana byggd för Formel 1.

Ett program med svenske F1-föraren Johan Rajamäki som instruktör ger dig ett fantastiskt Formel 1-äventyr. Du får ordentlig övning i både teori och praktik och är därmed väl förberedd när startljusen ändras från rött till grönt!

Alla upplevelser inom formel 1-bil

Visar alla 13 resultat

Att köra Formel 1-bil på bana

Sveriges enda Formel 1-bana ligger i Anderstorp (Småland) som har en alldeles egen GP-bana på 4,1 km. Detta är den mest exklusiva Formel 1-upplevelsen och för dig som verkligen vill uppleva Formel 1 på riktigt i Sverige.

De mest exklusiva Formel 1-upplevelserna pågår under en heldag och man får träffa på ett professionellt team med instruktörer som går igenom hur bilarna fungerar, man får lunch, instruktioner och teori.

Därefter är det dags att själv få ratta Formel 1-bilen som antingen är en Mod WIlliams FW29 eller Formel Renault 2000 (exakt vilka bilar det är man får köra kan ändras). Bilarna har en toppfart på uppemot 350 km/h.

Det finns även upplevelser där man får åka en formelbil och ta licens för Formel-3, den bilden fungerar som en inkörsport till ”riktiga” F1-bilar. Upplevelsen går att boka i Linköping och Mantorp och man får både teori, praktik och prova på att tävla i olika heat.

Som ett alternativ till F1 så kan man få köra i en äkta racingsimulator där man kör på klassiska Monza-banan, det är samma simulator som proffsen använder.