Hinderbana

Hinderbana är en kul upplevelse som testar din fysik, smidighet och uthållighet på ett lekfullt sätt. Hinderbanor finns i olika svårighetsgrad så att du inte behöver direkt testa en hinderbana för elitsoldater det första du gör – om du inte vill så klart. Mest populär hinderbana i Sverige och Stockholm är sannolikt Extremfabriken och deras bana inomhus som du kan läsa mer om här nedan.

Boka hinderbana här & jämför pris (Stockholm)

Hittade en upplevelse

Hinderbana på Extremfabriken i Stockholm

Extremfabriken kanske har Sveriges mest kända hinderbana och anläggningen är öppen för både vuxna och barn. Hos Extremfabriken kan du både välja engångsträning utan tidsbokning eller årskort. Det finns även andra upplägg som PT-pass, gruppträning, aktiviteter för svensexa och möhippa samt strongman träning.

När du bokar in upplevelsen Hinderbana genom Boka-upplevelse.se så får du besöka en medelsvår hinderbana som ändå ställer krav vad gäller både styrka, rörlighet, koordination och kondition.

Det går även att boka in besök till Extremfabriken med instruktör eller personlig tränare. Ni får då lära er tekniker som underlättar för att ta sig förbi olika typer av hinder vilket underlättar mycket om det är första gången du eller ni besöker en hinderbana.