Att göra i Hässleholm - aktiviteter & upplevelser

I Hässleholm kan du boka en rad spännande och avkopplande upplevelser. För de sportintresserade erbjuds privatlektioner i tennis, perfekt för två personer som vill finslipa sina färdigheter med hjälp av en erfaren tennislärare. Om du är sugen på något mer avslappnat kan du boka en tid för bowling, en aktivitet som passar alla åldrar och kan vara en perfekt start på en utekväll.

För de som söker avkoppling finns det flera massagealternativ att välja mellan. Du kan unna dig en klassisk massage, en värmande Hot Stone Massage eller varför inte prova på en unik chokladmassage? Om du vill dela upplevelsen med någon speciell finns det även möjlighet att boka en helkroppsmassage för två, där både du och en vän kan njuta av en stunds avkoppling tillsammans.

I Hässleholm går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: AlpackapromenadAnsiktsbehandlingBowlingChokladmassageDjurupplevelserGravidmassageHelkroppsmassageMuskelmassageNaturupplevelserPedikyrPrivat Spa avdelningSkönhetsbehandlingSpabehandlingTennis & PadelÖvernattning

Boka upplevelser i Hässleholm

Visar 1–28 av 34 hittade upplevelser

Fler aktiviteter och upplevelser i Hässleholm

Natur och friluftsliv: Hässleholm är omgivet av vacker natur som inbjuder till vandring, cykling och andra friluftsaktiviteter. Här kan du utforska natursköna områden som Finjasjön och Hässleholms Naturpark.

Kultur och historia: Besök Hässleholms Kulturhus för en dos av lokal konst och kultur eller ta en titt på stadens historiska byggnader och monument.

Shopping: Utforska stadens butiker och köpcentrum där du kan shoppa allt från lokala hantverk till internationella märken.

Mat och dryck: Njut av lokala och internationella rätter i någon av stadens restauranger eller besök en lokal marknad för att smaka på regionala delikatesser.

 

Läs mer om alla upplevelser i Hässleholm: