Hyra bastuflotte

Som ett alternativ till spa – där ni får vara helt själva – är att hyra en privat bastuflotte. Bastuflotten är – precis som namnet antyder – en flotte som är ute och flyter i på en sjö eller ute i skärgården. Direkt i anslutning till bastuflotten finns alltså svalkande bad, så efter en en avkopplande och uppvärmande bastustund är det bara att hoppa i det friska vattnet för att kyla ner sig.

Alla upplevelser inom hyra bastuflotte (Stockholm)

Hittade 2 st upplevelser

Pris4 219 - 4 995 kr
Senaste nyhetenBastuflotte (2021-09-23)
Mest REABastuflotte - upp till 12 personer (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenBastuflotte - upp till 12 personer (4.219 kr)
Dyraste upplevelsenBastuflotte (4.995 kr)

Hyr privat bastuflotte (Stockholm, Göteborg)

Med på bastuflotten finns det en besättningsman som styr ”skutan”. Ta med egen dryck om ni vill, alternativt köp på båten, om sådan möjlighet finns. Vid vissa upplevelser ingår enklare förtäring. De flesta bastuflottar har tillgång till snacks, dricka som man kan beställa, antingen på plats eller som förbokning.

Bastubåten har – förutom själva bastun – ett förrum utanför bastun samt bryggdäck med markiser där man kan sitta och sola eller svalka ner sig, beroende på hur varmt det är i luften.

  • Perfekt aktivitet till möhippa eller svensexa
  • Hyr bastubåt för upp till 20 personer
  • Det ingår normalt badlakan, tvål, schampo samt besättning

Bastuflotten som hyrs i Stockholm rör sig normalt i trakterna kring Djursholm, Lidingö, Tranholmen och Edsviken, även om rutter alltid kan ändras och uppdateras.

Hur lång tid har man bastuflotten?

Normal tid för att hyra bastuflotte är 1 – 2 timmar, men det går ofta att skräddarsy upplevelsen och hyra flotten en längre tid om så önskas. Ta kontakt med arrangören innan för att se om sådan möjlighet finns.

När på året kan man boka bastuflotten?

Det går att boka in upplevelsen vår – sommar – höst. Det kan även gå under vintern då det viktiga är att det är isfritt på havet eller sjön.