ICEBAR

Besök en äkta ICEBAR där inredningen består av skulpterad is. I baren får man prova både dryck och mat, beroende på hur upplevelsen är utformad. Det finns även möjlighet att boka Ice Bar med övernattning efter middagen.

Jämför pris på ICEBAR (Stockholm)

Hittade en upplevelse

Besök ICEBAR i Stockholm

I centrala Stockholm finns den unika isbaren som är skapad av över 40 ton med is från Torneälven högst upp i Sverige. Det är en kylig upplevelse då temperaturen aldrig överstiger -5 grader, kylda drinkar är därmed inga problem att få i isbaren. Du bör därför ha på dig kläder som klarar av lite kyla när du besöker isbaren (även om möjlighet finns att låna om du skulle bli frusen).

Efter besöket i ICEBAR förflyttar ni er till restaurangen som håller en mer normal temperatur. När man bokar in ICEBAR för två så ingår (en välkyld) drink samt en valfri varmrätt. Det går självklart att beställa till extra drycker och maträtter om man skulle vilja.

Att besöka ICEBAR är en häftig upplevelse som passar utmärkt för att ta med sig en dejt på en unik upplevelse.

Övernattning på Nordic Light Hotel efter ICEBAR-besöket

Det går även att boka in ICEBAR i kombination med övernattning på trendiga Nordic Light Hotel i Stockholm. Då ingår både drink i baren, bubbel innan maten och en middag på restaurang LYKKE som ligger i anslutning till isbaren.

Fakta om ICE BAR upplevelsen

  • Tidsåtgång för drink + middag i ICEBAR: ca 2 – 3 timmar
  • Ålder: ingen (minderåringa får alkoholfria alternativ)
  • Veganska och vegerariska alternativ finns på menyn (meddela gärna vegansk mat i förhand)