Bumperball

Bumperball – även känt som zorb-fotboll eller zorbing – är en kul och annorlunda aktivitet som tar fotboll till en helt ny nivå. Föreställ dig att du spelar fotboll, men istället för den vanliga fotbollsutrustningen är du omgiven av en stor, uppblåsbar bubbla. Denna bubbla skyddar dig och låter dig rulla, studsa och kollidera med andra spelare utan att riskera skador.

När du kliver in i en bumperball har du bubblan som skydd kan du kasta dig in i spelet med full kraft, rulla runt på marken, stöta till motståndare och till och med försöka göra volter. Det bästa med bumperball är att även om du inte är en fotbollsexpert kommer du fortfarande att ha otroligt roligt. Här är det skratten, kaoset och de oväntade stunderna som står i centrum.

Bumperball är den perfekta aktiviteten för födelsedagsfester, svensexor, möhippor, företagsevent eller bara en dag ute med vänner. Det är en utmärkt möjlighet att bygga teamanda, skapa oförglömliga minnen och skratta tills du gråter. Oavsett om du spelar i ett lag eller bara vill ha kul, kommer bumperball att ge dig en upplevelse som du sent kommer att glömma.

Alla upplevelser inom bumperball

Hittade 5 st upplevelser

Pris245 - 4 495 kr
Senaste nyhetenWaterballs (2024-01-05)
Mest REAZorbing för Två (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenWaterballs (245 kr)
Dyraste upplevelsenBumperballz fotboll (4.495 kr)