Att göra i Linköping - aktiviteter & upplevelser

Här kan du se vilka upplevelser som går att boka i Linköping. Linköping ligger i Östergötland och är Sveriges åttonde största stad och ligger ett marathon bort från Norrköping (42 km). Staden har en mäktig domkyrka vars torn sträcker sig över 100 meter upp i luften. I övrigt präglas stadsbilden av låga hus och bebyggelse. Just nu finns 120 st aktiviteter att boka in i Linköping genom Boka-upplevelse.se.

I Linköping går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: AnsiktsbehandlingBarberareBehandlingar för mänBiobesökBowlingChokladkursChokladprovningDanskursEscape RoomFlyga flygplanFlyga luftballongFolkraceFormel 1-BilGokartGolfsimulatorGravidmassageHelkroppsmassageHöghöjdsbanaKajakturKrogshowKräftfiskeKöra Ariel AtomKöra FerrariKöra LamborghiniKöra rally Visa alla upplevelser

Boka upplevelser i Linköping

Visar 1–28 av 120 hittade upplevelser

Upplevelser & saker att göra i Linköping

I Linköping arrangeras ett flertal olika provningar och evenemang. Det går exempelvis att köra supersportbil på avgränsad bana utanför Linköping samt det anordnas även ett flertal provsmakningar inom whisky, öl, vin och andra drycker.

Populära upplevelser i Linköping

Eftersom staden är starkt förknippad med försvarsindustrin och SAAB så har man hela två flygplatser, både en militär samt en civil sådan. I de fall då det anordnas flygplansupplevelser, som möjligheten att provflyga flygplan själv, i staden så utgår de ifrån den civila flygplatsen.

Då Göta Kanal passerar igenom Linköping finns det möjligheten att få följa med på en båttur längs med Göta Kanal. M/S Wasa Lejon åker hela vägen från Berg till Borensberg och man får en häftig upplevelse av slussar och en vacker historisk miljö.

På en båttur längs Göta Kanal finns möjligheten till räkbuffé och musikunderhållning. Det anordnas turer med olika teman, båtturen är en populär present att ge till lite äldre släktingar på födelsedagar eller som julklapp.

Utanför Linköping finns en närmare 1,2 km lång grusbana där det finns möjligheten att åka prova på folkrace. Med ombyggda gamla Volvo-bilar får man då prova på att sladda runt och sen tävla i heat.

Läs mer om alla upplevelser i Linköping: