Att göra i Karlskrona - aktiviteter & upplevelser

Karlskrona, belägen på Sveriges sydöstra kust, är en stad som är djupt rotad i landets marina historia. Som hem för Sveriges huvudflottbas sedan 1600-talet, bär staden stolt på sitt marina arv. Men det är inte bara dess historiska betydelse som gör Karlskrona till en fascinerande destination. Staden erbjuder en blandning av kulturella upplevelser, vackra landskap och spännande aktiviteter.

När du besöker Karlskrona kan du förvänta dig att uppleva en rad olika aktiviteter. Från bågskytte, en av världens äldsta tävlingsformer, till fartfyllda motorupplevelser och sporter som tennis och padel. Här finns något för alla, oavsett om du är en äventyrslysten själ eller föredrar lugnare aktiviteter.

Stadens skärgård är också en av dess största attraktioner. Med över 30 öar att utforska, kan du njuta av båtturer, simning, fiske och picknick i en av de många natursköna platserna. Dessutom, med stadens rika kulturarv, finns det många museer och historiska platser att besöka inklusive den berömda Marinmuseet.

I Karlskrona går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: BiobesökChokladprovningFamiljeupplevelserGolfsimulatorKajakturMuskelmassageMöhippa aktiviteterNaturupplevelserProva dykningProva på bågskytteProva på golfRomantiska upplevelserStadsvandringSvensexa aktiviteterTa dykcertifikatUpplevelser för tvåUpplevelser på havetÖvernattning

Boka upplevelser i Karlskrona

Hittade 23 st upplevelser

Läs mer om alla upplevelser i Karlskrona: