Båttur

Åk på båttur i skärgården, i staden eller som sightseeing. En båttur är ett perfekt sätt att uppleva en ny stad eller landskap. Det går att boka guidade rundturer genom centrala Göteborg med de klassiska Paddan-båtarna. I Stockholm anordnas rundturer med båt där man färdas runt Djurgården, Vasamuseet och får se Stockholms landmärken från vattnet.

Alla upplevelser inom båttur

Visar 1–28 av 35 hittade upplevelser

Pris90 - 10 215 kr
Senaste nyhetenSkärgårdstur med Lunch (2024-04-20)
Mest REASälsafari (25 % rabatt)
Billigaste upplevelsenRäk- och Laxkryssning (90 kr)
Dyraste upplevelsenLilla Kanalresan (10.215 kr)

Båttur med mat (brunch, buffé & räkfrossa)

När man är ute på havet är det lätt hänt att det kurrar i magen. Vad passar då inte bättre än att kombinera båtutflykten med mat. Det finns flera båtturer med mat-tema – båtturer med räkfrossa, laxkryssning och båttur med brunchbuffé. Ofta ingår både mat, välkomstdrink och underhållning i priset. Vill man dricka ytterligare är det flera båtar som har rättigheter.

Båtutflykt med djur i skärgården

Vill du hellre upptäcka djur och natur kan du boka in dig på en tumlarsafari eller sälsafari. Du får då chansen att se dessa vackra djur i sin naturliga miljö.

Båttur i Stockholm

I Stockholm kan man åka på båtutflykt ut till skärgården eller åka på hop on hop off-tur i centrala staden. Det är ett smidigt sätt att både få sightseeing och transportera sig mellan olika sevärdheter i Stockholm.

Snabbare båtturer

Vill du att det ska gå lite snabbare duger inte Paddanbåten – då rekommenderar vi istället en höghastighetsfärd i en RIB-båt. På så sätt kommer man snabbt till slutdestinationen oavsett om det är för att upptäcka skärgården eller åka till ett slott eller herrgård.

Båttur i Göteborg och på västkusten

Oavsett om du vill ha en stillsam båtutflykt runt Hisingen, en guidad sightseeingtur med Paddan-båtarna i Göteborgs kanaler eller åka ut i Göteborgs vackra skärgård så finns det båtturer som passar just dig. Föredrar du mat på din båtutflykt rekommenderas räkfrossa och laxfrossa där en stor buffé med färska skaldjur och fisk dukas upp på båten.

Upplev Göteborgs skärgård och åt ut till Vinga fyr

För dig som vill åka ut på en längre utflykt ut i skärgården ut till Vinga Fyr rekommenderar vi RIB-båt, på så vis går åkturen snabbt och man har mer tid vid slutdestinationen. När ribbåten är framme vid Vinga finns även tid att titta på den vackra naturen i naturreservatet, besöka Taubemuseet eller ta sig högst upp i fyren.

Sälsafari i Göteborg

Vill du upptäcka djurlivet i Göteborgs skärgård är det en RIB-tur du bör välja. Dessa snabba rib-båtar har en topphastighet på uppemot 50 knop och man hinner upptäcka mycket på kort tid. Sannolikheten att du får titta på sälar är mycket stor.