Att göra i Gelleråsen - aktiviteter & upplevelser

Gelleråsen är en plats som är känd för sina fartfyllda aktiviteter och upplevelser, särskilt inom motorsport. Här på Gelleråsen Arena kan du boka in spännande upplevelser som ger dig en adrenalinkick.

En av de mest populära upplevelserna i Gelleråsen är Supercar Trackday. Under denna upplevelse får du chansen att provköra några av världens främsta supersportbilar på en riktig racingbana. Du kan välja mellan att köra en Ferrari 488 GTB eller en Lamborghini Huracan. När du tar plats bakom ratten kommer du att uppleva den otroliga kraften, accelerationen och det vrålande ljudet från dessa fantastiska bilar. Det är en upplevelse som garanterat kommer att ge dig minnen för livet.

Gelleråsen är inte bara känt för sina motorsportupplevelser. Området erbjuder också en mängd andra aktiviteter och sevärdheter. Förutom racingbanan finns det vackra naturområden att utforska i närheten samt i närliggande Karlskoga.

I Gelleråsen går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: Köra FerrariKöra LamborghiniProvköra sportbil

Boka upplevelser i Gelleråsen

Hittade en upplevelse

Läs mer om alla upplevelser i Gelleråsen: