Att göra i Härnösand - aktiviteter & upplevelser

Härnösand, beläget vid Sveriges östkust, är en hyfsat charmig stad med en rik historia och relativt vacker natur. Här kan besökare utforska stadens vattenlandskap genom att hyra en kajak eller prova på stand-up paddleboarding (SUP). För sportentusiaster finns allt från bowling till golfsimulatorer och för dem som söker spänning kan man provköra en sportbil på en racingbana eller ta en vandring längs den berömda Höga kustenleden. Efter en dag full av äventyr kan man unna sig en avslappnande massage eller boka en övernattning för att verkligen koppla av och njuta av staden.

I Härnösand går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: BiobesökGolfsimulatorKajakturKöra FerrariKöra LamborghiniLösa mysteriumMordgåtaNaturupplevelserProva SUPProva på golfProvköra sportbilVandringsresor

Boka upplevelser i Härnösand

Hittade 8 st upplevelser

Mer att höra i Härnösand

Härnösand är inte bara känt för sina upplevelser utan också för sin vackra arkitektur, historiska kyrkor och den berömda Höga kusten, ett UNESCO-världsarv. Staden erbjuder en perfekt blandning av kultur, historia och naturskönhet.

Besökare kan promenera längs de pittoreska gatorna, besöka Härnösands domkyrka som är en av Sveriges äldsta stenkyrkor, eller ta en tur till Murberget som är ett friluftsmuseum som ger en inblick i regionens historia och kultur.

För naturälskare är Höga kustenleden ett absolut måste där man kan vandra genom några av Sveriges mest spektakulära landskap.

Läs mer om alla upplevelser i Härnösand: