Upplevelser för två

Varför inte göra någon spännande eller rolig upplevelse tillsammans med en vän eller partner? Upplevelser är mer minnesvärda när de utförs ihop med någon man tycker om. Här har vi valt ut flera hundra upplevelser för två som du kan boka online. Genom att boka för 2 personer kan man ofta även få ett bättre paketpris på aktiviteten.

En upplevelse för två personer kan du antingen göra tillsammans med en kompis eller med din partner. Det är även en perfekt present att ge bort till någon så att ni tillsammans utför aktiviteten. Upplevelser för två finns både som romantiska upplevelser som övernattning på hotell, spadag eller behandling. Det finns även fartfyllda upplevelser som att köra sportbil på bana, prova på någon sport eller upplevelser på hög höjd som att hoppa fallskärm eller flyga luftballong.

Här nedan kan du hitta upplevelser för två. Du kan filtrera på städer så att du snabbt hittar rekommenderade upplevelser i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping och många andra svenska städer.

Tips på upplevelser för två personer

Filtrera på stad: Stockholm Göteborg Malmö Västerås Uppsala Linköping Örebro Jönköping Norrköping Gävle Helsingborg Karlstad Växjö Umeå Skövde Visa fler städer

Visar 1–28 av 344 hittade upplevelser

Pris112 - 11 990 kr
Senaste nyhetenSveriges bästa bord (995 kr) (2024-04-21)
Mest REALuftballong för Två (60 % rabatt)
Billigaste upplevelsenFika för Två (112 kr)
Dyraste upplevelsenBungy Jump från Luftballong för två (11.990 kr)

Unika & roliga upplevelser för 2 personer

Vill du göra en mer unik och rolig upplevelse för två personer så kommer här bra tips:

  • Gå på spökmiddag eller mord och middag där du antingen blir skrämd till maten eller behöver lösa ett klurigt mordfall
  • Prova på MMA-träning mot en professionell utövare
  • Kör gokart eller downhill cars för en fartfylld och rolig upplevelse som inte kräver något körkort
  • Om du däremot har körkort är supersportbil en riktigt häftig aktivitet du aldrig kommer glömma.

Upplevelse för två att ge bort i present

När du bokar in en upplevelse för två så får du ett värdebevis som gäller för två personer. Om du ska ge bort upplevelsen i present har du möjligheten att lägga till en personlig hälsning där det framgår att det här är något ni ska göra tillsammans.

Om det mot förmodan är så att du valt en upplevelse som den andra personen inte vill ha är det fri bytesrätt på upplevelser så att ni kan hitta en annan aktivitet. För upplevelser du köper genom boka-upplevelse är det upp till tre års fri bytesrätt och giltighetstid på det du köper.

Om upplevelsen ska vara en present kan du antingen välja att få en PDF-fil till mailen som du själv skriver ut eller beställa hem en finare presentbox att ge bort.

Restaurangbesök och provsmakningar

När det gäller mat och dryck så är dessa upplevelser ofta väldigt lämpliga för två personer och en upplevelse att göra tillsammans. Hit hör restaurangbesök med avsmakningsmeny, middag i mörker och andra matupplevelser.

Populära mat- och dryckesupplevelser för två personer är:

Bäst upplevelser för par

Att ge bort en upplevelse till sin partner är i princip alltid en bra idé då upplevelser är mer minnesvärda än prylar. Att ge bort en upplevelse till sin pojkvän eller flickvän kan man göra både på födelsedagar, vid alla hjärtans dag eller som julklapp.

Till de absolut mest populära upplevelserna för par hör:

Detta är så klart mest generella upplevelsetips som passar de flesta partners. Men som alltid när det gäller att ge bort något så är det personens intressen som är det viktigaste snarare än kön eller ålder.

När det gäller hobbies och intressen behöver det inte vara något personen utövar utan snarare skulle vilja testa som kanske bågskytte, gå på en guidad svamptur, prova på dykning eller få hjälp med sin löpträning från en professionell löpcoach.

Upplevelser för två i Stockholm, Göteborg och andra städer

Det största utbudet av upplevelser för två är i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra svenska större städer. Men det finns även gott om aktiviter i mindre städer. Även om ni själva inte bor i en stor stad så kan ni passa på att ta en liten minisemester – kanske en weekend – i samband med att aktiviteten utförs. Då blir upplevelsen ju extra minnesvärd.

Inom mat och kultur så är det enklare att hitta bra upplevelser i storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö. Hit hör stadspromenader, matpromenader, restaurangbesök och spökvandringar.

När det gäller mer ”udda upplevelser” och naturnära upplevelser är det ofta till mindre orter norröver i Sverige, och inåt landet, som man får bege sig till.