Att göra i Flen - aktiviteter & upplevelser

Flen, som enligt Flens kommuns webbplats, är Södermanlands hjärta. Staden erbjuder en mängd olika upplevelser och aktiviteter. Tänk att vakna upp på Blaxsta Vingård, en av Sveriges mest framstående vingårdar, efter en romantisk gourmetafton. Men det är inte bara lugn och ro som Flen har att erbjuda. För de som är intresserade av mat och dryck finns det mycket att utforska. Lokala vingårdar bjuder in till provsmakning av sina finaste drycker, och stadens restauranger serverar läckra rätter som får smaklökarna att dansa.

Och för de sportigt intresserade finns det alltid en aktivitet att delta i. Vare sig det är en omgång golf på en av de natursköna banorna eller en spännande bowlingmatch med vänner. Kort sagt, Flen är en destination som erbjuder en perfekt blandning av avkoppling, kulinariska upplevelser och sportaktiviteter.

 

I Flen går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: Besöka vingårdBowlingGolfsimulatorMöhippa aktiviteterProva på golfRomantiska upplevelserSvensexa aktiviteterUpplevelser för tvåÖvernattning

Boka upplevelser i Flen

Hittade 5 st upplevelser

Läs mer om alla upplevelser i Flen: