Att göra i Lysekil - aktiviteter & upplevelser

Lysekil, beläget vid Sveriges västkust, är en charmig kuststad känd för sina vackra skärgårdsmiljöer, historiska byggnader och en mängd aktiviteter för både invånare och besökare. Här kan du uppleva allt från avkopplande stunder vid havet till fartfyllda äventyr.

För den äventyrslystne erbjuder Lysekil möjligheten att hyra en kajak eller SUP och ge sig ut på spännande utflykter i skärgården. Med mobilen i handen kan du enkelt boka din kajak och sedan hämta ut den på plats, redo för ditt nästa äventyr.

Men Lysekil är inte bara för den äventyrslystne. Staden erbjuder även en rik historia och kultur, med sina pittoreska gator i Gamla Stan, fiskebodar och historiska byggnader. Här kan du ta en lugn promenad längs kajen, njuta av färsk skaldjur på en lokal restaurang som NH5, Publik Mat & Bar, Restaurang Pråmen, eller bara sitta på bryggan och titta på båtarna som glider förbi.

Boka upplevelser i Lysekil

I Lysekil går det att boka följande upplevelser: Äventyr & Adrenalin, Military fitness, Sport & Fritid, Kajaktur, Upplevelser på havet, Prova SUP, Avkoppling & Övernattning, Spa & Spahotell, Spa Weekend, Flyga luftballong, Upplevelser i luften

Hittade 5 st upplevelser